Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie wyszukuje serverów.

Dom1N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wczoraj zainstalowałem patcha na wersje 1.7 i jest mały problem klikam w zakładke i nie suzka serverów w grze.

Co mam zrobić?

PS. Mam orginalna wersje.

< 33

Opublikowano

Upewnij się, czy masz mniej więcej takie ustawienia:

cod4kaje11.png

Jeśli tak to pisz, coś poradzimy.

Znany jest problem ze 'Źródłem', ustawionym na 'LAN czy też Lokalne'

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dobra, to próbujemy dalej..

A więc:

1. Posiadasz antywirusa ?

Możliwe jest iż posiadasz blokadę p2p lub pg. Wyłącz antywirusa i odśwież listę.

Jeśli nie zadziała, wyłącz także zaporę systemową.

( jeśli nie wiesz, jak to zrobić, to mogę ci wszystko opisać )

2. Na razie nie mam innych rad na to, ale mogę ci polecić parę programów, dających możliwość wyszukania serweru z każdej gry.

- Gametracker

- Xfire

- HLSW

A właśnie.. Mogłeś podłączyć się do jakiegoś serwera ręcznie ? Być może masz poblokowane porty :D

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

AntyWira nie mam.

Jak kopiuje ip z neta i wklejam to dziala serv i all noramlnie da sie grac, ale chciałbym aby w grze też szukało ;/

< 33

Opublikowano

Hmm, spróbuj z moim plikiem servercache.dat:

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli posiadasz takowy w folderze CoD4, to zrób kopie na wszelki wypadek, a następnie podmień servercache.dat z moim.

Powinno pomóc, choć być może będziesz mógł tylko odświeżać serwery z mojej listy..

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...