Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wie Ktos Moze O Ktorej Godz

Weeep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w pekinie jest 19.00 a nie jakies inne minuty bo obowiazuje tu czas strefowy a nie sloneczny ;p

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

Nie wiadomo czy trzeba będzie pobierać.Na stronie jest napisane coś po chińsku i jest godzina 20.00,nie ma żadnego napisu którzy otwiera np.reg,IS czy download'a

Opublikowano

hehe wielkie odliczanie ja juz przygotowany metin wlonczony szesciopak kolo krzesla stoi

NIE MAM SYGNY ALE MOŻESZ POMÓC DAJ - TO MOŻE WSZYSTKO ZMIENIĆ

Opublikowano

cierpliwosci omg !!!! jak powaleni jesteście tyllko grać chcecie i tak lagi W h beda -.-

Opublikowano

Nie mieszaj do takich spraw Kosciola moze to wy zle cos wiecie ktos jedna osoba cos zle napisala i kazdy cos innego powiedzial i jakos jest... a ty kosciola nie mieszaj to trtzeba sie modlic a nie... Chocmy razem wszyscy Rozaniec odmowimy i ja wam mowie ze pomoze....zaczne pierwszy

sry to koronka bedzie do bozego milosierdzia

Boze przedwieczny ofiaruje ci ccialo i krew dusze i buctwo najmilszego syna twojego a pana naszego

-na przeblaganie nasze i calego swiata

-dla jego bolesnej meki

--..... teraz wy

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Opublikowano
Nie mieszaj do takich spraw Kosciola moze to wy zle cos wiecie ktos jedna osoba cos zle napisala i kazdy cos innego powiedzial i jakos jest... a ty kosciola nie mieszaj to trtzeba sie modlic a nie... Chocmy razem wszyscy Rozaniec odmowimy i ja wam mowie ze pomoze....zaczne pierwszy

sry to koronka bedzie do bozego milosierdzia

Boze przedwieczny ofiaruje ci ccialo i krew dusze i buctwo najmilszego syna twojego a pana naszego

-na przeblaganie nasze i calego swiata

-dla jego bolesnej meki

--..... teraz wy

Ja pierdole jaki pojeb..........Czlowieku sam mieszasz w to kosciol.......Jestes ateista ( nie wiem czy dobrze napisalem to slowo xD ) to sie pierdolnij mocna w leb czyms metalowym....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie jestem ateista jakos sam chodze co tydzien do kosciola i co...? i sie walnolem w glowe kijem takim ;]

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...