Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemiecki, potrzebuję!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jest to dla mnie ważne zadanie i proszę o napisanie. Będę wdzięczny. Jestem słaby z niemieckiego, ba nawet kilku zdań nie ułożę.

Napisz krótki list do swojego przyjaciela z Niemiec, w którym poinformujesz go o swoich kłopotach w domu. Napisz co najmniej 10 zdań.

Będę wdzięczny! Proszę. Potrzebuję do jutra. Dziękuję.

cvsk.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Napisz po polsku co chcesz mieć to Ci przetłumaczę.

@@down :

Mieszkam w Niemczech i znam ten , ale nawet nie wiem co Ty napisałeś... takie błędy,że szok ...

Chyba tłumaczyłeś to na google,więc jak chcesz komuś pomóc to najpierw powinieneś sam się tego nauczyć.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Hallo Romek. Was ist los mit Ihnen Romek. Jetzt bin ich bei meiner Oma in Wrocławiu.Tata leider verlor seinen Job und wir wissen nicht, wie utrzyywać Wohnung haben.

Vater sagte, er würde versuchen, irgendwo schnell zu fangen, und bis jetzt lebe ich in babci.Też haben Probleme in der Schule mit Sprache niemieckim.Nauczycielka ist sehr geschnitten und oft nicht kartkówki.Na Glück szkolnego.Pozdrawiam lange Ende des Jahres können Sie heiß.

Andrew

805491408806070489277.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...