Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eMS Patch v0.35

Blizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne chodzi ci o xentare,raczej napewno mnie będzie działać bo tylu ludzi ta tym hakuje że patch by sie bez tego nie obyl.Pozatym hack został stworzony na starą wersje maple wieć odpowiedź raczej nasuwa sie sama.Apropo to jak myślicie czy pg hack będzie działał bo raczej mało ludzi go używa wiec nie wiem czy podjęto jakiekolwiek prace nad nim.HMMM?

Opublikowano

Zapewne chodzi ci o xentare,raczej napewno mnie będzie działać bo tylu ludzi ta tym hakuje że patch by sie bez tego nie obyl.Pozatym hack został stworzony na starą wersje maple wieć odpowiedź raczej nasuwa sie sama.Apropo to jak myślicie czy pg hack będzie działał bo raczej mało ludzi go używa wiec nie wiem czy podjęto jakiekolwiek prace nad nim.HMMM?

skoro nie było gg to bedzie działac i działa u niektórych Xantra... ale wiekszosć (nawet ja) maja problem bo sie zawiesza przy wybieraniu postaci nawet jak wchodza do gry bez haków.. jeszcze nigdy sie z tym nie spotkałem :/

Opublikowano

Ale w patchu mogą wprowadzić prawie wszystko,a nasz ukochany haczek napewno sprawił im wiele trudu i zbanowanych kont xDwięc wątpie czy patch bez tego sie owinie.

Takie jest moje zdanie, nie jestem żadnym profesorem unwiersytetu nauk ścisłych związanych z patchowaniem EMS (nazwa oczywiście wymyślona aby nie było xD)

Opublikowano

niech sie wypowie na ten temat osoba ktora moze cos poradzic

jak juz mowilem i z hackami i bez hackow zacina sie maple przy wybieraniu postaci

w moim wypadku nawet przinstalowanie maple nie pomoglo myslalem tez ze moze ten blad jest tylko z postaciami ktore kiedys dostaly bana, lecz zalozylem sobie nowe konto i nadal to samo

WIEC PROSIMY O POMOC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...