Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam do zaoferowania pomoc nad tworzeniem stron. Mogę zaoferować:

• edytowanie gotowych szablonów
  • stworzenie szablonu, wizytówki strony
  • obsługa strony w tym edycja
  • tworzenie szkieletu strony, oczywiście muszę mieć przygotowaną grafikę
  • pomoc w edytowaniu forum, tworzeniu, obsługa

To chyba na tyle. Jeśli ktoś jest chętny piszcie na moje gg, które znajduje się w moim profilu. Reszte tam już uzgodnimy ;)

HTML - znam perfekcyjnie

CSS - nauczony

PHP - właśnie zaczynam się go uczyć

http://strona.kociowisko.pl

Opublikowano

z gotową grafa sam mogę se zrobić stronkę bo dobra grafika jest trudniejsza do zrobienia jak samo napisanie skryptu HTML

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

@up: zależy jaka grafika :> jak dojebiesz jakieś wodotryski + dość zaawansowany layout, to uwierz mi ze nie

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano (edytowane)

Pokaż jakieś gotowe strony stworzone przez Ciebie. Po drugie trzymaj się jakiś standardów. Przepuściłem Twoją stronę(kociowisko.pl - chyba, że to nie jest twoja strona to przepraszam.) przez validator i trochę błędów wyrzuciło. To, że w przeglądarce poskładało jakoś w całość stronę, to nie oznacza, że jest dobrze napisana. Standardów trzeba się trzymać. Sam osobiście po kilku latach przerwy powtarzałem niedawno html+css (ostatnio pisałem strony za czasów "tabelek"), teraz jestem na etapie PHP i uwierz mi, że dobre nawyki w tym "sporcie" to podstawa. Zresztą możesz zapytać się o zdanie bardziej doświadczonych kolegów.

Edytowane przez abs0lw3nt
Pasjonat
Opublikowano

Na MPC ludzie którzy zaglądają do tego działu(przynajmniej większość) umie lub uczy się tworzyć strony, więc chcą sami zarobić to 50 zł a nie dać ci je i mieć stronę...

Pomogłem ? Polub mój post !

Opublikowano

Ja się uczę więc mam prawo do błędu. A teraz mnie koleś dobija. Zrobiłem szablon ten co u góry. I dałem mu adres strony żeby zobaczył, a ja patrze na jego stronie a tam moja strona. Powiedziałem, że jeśli tego nie zdejmie to zgłoszę na policję z powodu praw autorskich i kradzieży i braku mojej zgody. Wszystko zdjął. W końcu chciał, żeby mu zrobić stronę tutaj efekt:

beztytuurnf.png

beztytuu2dw.png

Pokazałem mu na mojej stronie. I on z takim tekstem do mnie wyjeżdża, że ta jest brzydsza od tamtej i dodatkowo za aprę minut pisze mi, że znalazł taką na internecie. A ja to robiłem sam od podstaw. A jak poprosiłem go o link niby tej strony. To on z tekstem do mnie że nie. Postaram znależć jego login z mpc forum to wam podam. W tedy będziecie wiedzieć na kogo uważać.

HTML - znam perfekcyjnie

CSS - nauczony

PHP - właśnie zaczynam się go uczyć

http://strona.kociowisko.pl

Pasjonat
Opublikowano

Ty mi wysłałeś pliki strony, bo się do ciebie zgłosiłem i zaoferowałem pomoc, ale ja nic ci nie kradłem... I nic żadnej krytyki nie było...

Pomogłem ? Polub mój post !

• Dodaj nową pozycję...