Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to ja jeszcze nie mam premium lecz już niedługo :P a teraz szukam taniego vps pod serwer minecraft w hollandii platnosc ideal i znalazłem 1 na stronie STRATO lecz kosztuje : ? 16,90 Gwarantowana pamieć ram 1gb wmontowana pamieć 2gb limit pszesylu danych 1 mc : 1tb !Raid1 30gb i procesor 1core predkosc nie znam i moje pytanie to : czy taki serwer wytrzyma 8 osob z wlaczonym pieklem,zwiezetami,mobami ? :P

Serwer na bukkit :P system Linux

ZBIERAM - NUSY!

Opublikowano

a jak już utworzywszy taki temat to powiedz : ile utrzyma ten komputer :P : Intel Core i5-2300 ram: 4096 MB Dysk 500gb 5400 RPM + 1tb video : standard : HD Graphics 2000

+ Sapphire Videokaart Radeon 6570,2GB

i net 4mb przez router podzielony na 2 komputery ten przez kabel a 2 przez wifi (laptop)

Serwer ba Bukkit i przez hamachi postaram sie na no-hamachi

ZBIERAM - NUSY!

Opublikowano

slaby net wiem lecz już za kilka dni zadzwonię do profidera sieci i poproszę o zmianę taryfy ponieważ na stronie zobaczyłem 20mb/s w tej samej cenie :P a teraz net zapierdziela jak audi a8 turbo :D

ZBIERAM - NUSY!

Opublikowano

Na takim VPS niestety do 10 osób max, nie jest to XEN, czyli nie ma gwarantowanych parametrów. Najlepiej skorzystaj z firmy hostingowej :)

Opublikowano

Buhehe mi komputer 10gb ram procek 2 rdzeniowy 3.2 GHZ dysk 2 dyski po 1 tb łączę 10mb wytrzymał 50 osób z małymi lagami

Opublikowano

achahahaha wierz co MrSas ? moj komputer ma 6 wejsc na ram max ilosc 32gb procesor mozna podrasowac przez intel turbo do 3.6 GHZ i dyski twarde juz nie powiem jakie mam bo bys zawalu dostal :(4x dyski usb 1tb,2x 2tb usb, Serwer file 2x 2tb i mi to wystarcza a net leprzy mam od ciebie bo ja mam swiatlowod podlaczony zapomnialem o tym powiedziec lecz jeszcze nie dostałem modemu z glaasvezel kpn :P a wiec net mam teraz (bd mial jak bd mial modem) 600mb/s upload; 400Mb/s a teraz mam : 1596609891.png

ZBIERAM - NUSY!