Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bossy Priv Serwy

buli915

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zakladam ten temat po to aby kazdy cos doradzil i pochwalil sie swoimi wyczynami. To tak temat polega na tym aby kazdy pochwalil sie czy dednal jakiegos bossa( oczywiscie na priv serwach) nie chodzi mi o np.lykosa i inne chodzi mi bardziej o 9 ogonow i inne...Interesuje mnie to jakas gracie rasa ile macie defa jakie skile ktory lv czy mieliscie cos na otrutke i czy ubiliscie bossa bez marmurka i oczywiscie pochawlcie sie dropem jezeli otwieraliscie szkate.Mam nadzieje ze wam sie spodoba.Acha 1 pytanko odnosnie tematu jestem bodym mam 78 lv aura wir 3stronne berek na P 400 defa;P dam rade ubic 9ogonow?

Opublikowano

ja ognistego mentalem 79lvl skille p z trutką

pajacyk

Okruszek

habitat

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

http:www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Jeśli pomogłem, daj +

Opublikowano

Zapomniałeś napisac jakie masz obrażenia z aurą, ale wątpie byś miał szanse.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

z Aura mam ponad 800( o wieksze ) poniewaz mam slaba bron ale to sie zmieni:PP hp tez mam malo zaledwo 10k. ale gram od 2dni potem blokneli serw od dzis bede sie staral podreperowac eq;P A dlaczego czasem jest tak ze po zabicu bossa nie dropia szkaty;/

Opublikowano

ja zabilem 9 ogonow- 16% otrucie 30% krit z eq, +20 reka krita czy cos takiego przeszywka 30% + buffy na P. lvl 86 body skille na P wszystkie.

def cos okolo 520 i szlo pieknie;p ze szkaty = Nimfka po tym dniu zaczeli naprawiac serwer ;d

Opublikowano
Ten temat powinien zostac przeniesiony do Dyskusja ogólna - Metin2 to Podforum jest do omawiania hackow a Kokosz specjalnie się pofatygował z nowym podforum żebyśmy tam pisali takie tematy..

sry za offtop , ale musisz kozaczyć ze umiesz pisać w bbcodes? omg

Opublikowano

Ubije 9 ogonow 80 lvl woj body aura P berek P wirek G10 Trzystronne G10

100% krytyka 50 % przeszywa 12%trucia 13k pz ?

Staram się pomóc ;]

Opublikowano
Ubije 9 ogonow 80 lvl woj body aura P berek P wirek G10 Trzystronne G10

100% krytyka 50 % przeszywa 12%trucia 13k pz ?

Po 100% krytyka to nie znaczy ze zawsze ci bedzie wchodzil.........Po 2 na co takie glupie pytanie ? Na luzie.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
sry za offtop , ale musisz kozaczyć ze umiesz pisać w bbcodes? omg

jak ci sie cos kurva niepodoba to wypierdalaj z forum

Opublikowano

a ja DEDLEM ELIT> KRÓL DEMONÓW

xD

1000-siaki dedalem

Z szkaty krola demonow ... wylecial :}} BOJOWY +2 <333 zabilem go szybko... bardzo ;*

mam 13% trutki chyba .. i okolo 30% na krytyka xD(z moja buffka 80%)

hp mam 15k i defa 700 xD Dmg z hitow 1.2k-2.5k (ze zbroja czar)

walilem go lwim mieczem ;/ szybko dedl chyba kilka skili niewiem ...

Opublikowano
z Aura mam ponad 800( o wieksze ) poniewaz mam slaba bron ale to sie zmieni:PP hp tez mam malo zaledwo 10k. ale gram od 2dni potem blokneli serw od dzis bede sie staral podreperowac eq;P A dlaczego czasem jest tak ze po zabicu bossa nie dropia szkaty;/

78 lvl i 800 atk lol ja mialem na 72 ponad 1k....

Opublikowano

ja ubiłem ripka

caly dzień prawie siedziałem w scianie z mobami zeby reszta tępaków sie wylogowała i zebym sam + buff spokojnie doszedł

woj body 78lvl aura berek wir 3 stronne P

miałem wtedy zatrutego +7 sr 35%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...