Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Litle pony co o tym myślicie i co to jest?

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm jak pamiętam z czasów dzieciństwa to leciała taka kreskówka "Laboratorium Dextera" . W tej kreskówce była siostra głównego bohatera kreskówki, która nazywała się Dee Dee i była wielką fanką właśnie takich kucyków o , które się pytasz w tym temacie.

Samo to pokazuje, że ta bajka raczej jest skierowana do małych dzieci i głównie do dziewczynek.

Ja nie oglądałem tego więc nie mogę oceniać. Jestem za stary na oglądanie tego typu bajek ;). Ogólnie wolę by były tworzone bajki dla dzieci takie z dawnych czasów Disneya , Hanna Barbery , obecne bajki z studia Pixar (Shrek, Epoka Lodowcowa , Madagaskar itd.). Jakby takie bajki głównie prezentowali dzieciom , a nie takie beznadziejne gówna co lecą na CN, Jetix , ZIGZAP i jeszcze tam inne. Czemu tak uważam ? Gdy wpadałem z wizyta do krewnych to w pokoju dzieci ogladały bajki i widziałem, ze rysowali je jacys debile . Te postacie w ogóle nie byly naturalne tylko jakaś abstrakcja :/ . Dawniej byly fajniejsze, ciekawsze i bajki , które dzieci uczyły.

Te little pony to pewnie taki kolejny dziwny twór.

jqeuR.png

Opublikowano

Te little pony to pewnie taki kolejny dziwny twór.

Nie oceniaj książki po okładce.

Jak już wcześniej pisałem nie oceniajcie tej kreskówki negatywnie tylko dlatego że są w niej kucyki i inni mówią że jest do dupy. Jak chcecie dyskutować to pierw obejżyjcie odcinek lub dwa a potem oceniajcie. Wszyscy którzy piszą w tym temacie z "rejdzem" bo kucyki itp, to imho debile nie potrafiący dyskutować i chcący nabić tylko parę postów w łatwy sposób.

hylJF.png
Opublikowano

@UP

Ten post jest popierdolony...

Rozumiem ze jak grasz w cos jak hm... pan fu czy jakos tak to odrazu jestes popierdolony i bedziesz sie bawic laleczkami. Ogar ludzie, niech ktos zamknie na prozbe autora bo doszlismy tu do chorego konfliku.

Brony vs banda nietolerancyjnych dzieci

Opublikowano

Starczy tego wszystkiego, osoby wyżej które się zagalopowały zostaną sowicie ukarane w postaci warna.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...