Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OFFICIAL PONY THREAD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

247962_e8b3fcc586f7ae75bef1505e1f.jpg

Sprostuję. Temat ma służyć dowiedzeniu się ilu jest brony na forum. Piszcie w temacie!

UP

To ogólnie jest bajka zwykła... Ale ma to "coś"

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Właśnie, a tak wogóle gdzie je można pooglądać? Lubię animowane fantasy, nie zrozumcie mnie źle :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano (edytowane)

Qhm63.png

/edit

Temat ma być formą chatu obrazkowego i pisemnego.

A co do mody na kucyki. Obejżyjcie to się dowiecie czemu są tak popularne : )

Edytowane przez Makimaki
hylJF.png
Opublikowano

Dla mnie to zenada , i moim skromnym zdaniem wszystkie dziewczyny powyzej 11 gora 12 roku zycia ktore to ogladaja to ...idiotki?Albo rodzice maja problemy z glowa.

W przypadku plci meskiej stwierdzam ze ogladajac to ze swiadomoscia sa pedalami, a jesli rodzice maja cos z tym wspolnego to lalusie w hooy.

Moje skromne zdanie,niemam nikogo zamiaru obrazac,poprostu tak mam we łbie ulozone.

Opublikowano

Dość nabijania postów. Macie szczęście że mam dobry humor bo każdy poleciałby z warnem.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...