Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z permissions, próbowałem sam je skonfigurować, ale... Jakoś nie wyszło bo nie mogę grupy nawet nadać tak więc proszę aby ktoś mi skonfigurowałem perm, jeśli by miał czas. Permissions skonfigurowane pod te pluginy :

Backup Plugin

ChestShop

CommandBook

FalseBook

iChat

iConomy

Jobs

KiwiAdmin

LazyRoad

LogBlock

LWC

ModTRS

MultipleHomes

Multiverse-Core

Multiverse-NetherPortals

Multiverse-Portals

MyWarp

Permissions

PermissionsPlus

Reservations

TD

WorldEdit

WorldGuard

Grupy aby były :

-Administrator

-Moderator

-KidMod

-VIP

-Obywatel (prefix &3)

-Zwiedzajacy (prefix &7)

I żeby pojawiały sie dopiski przed nazwami np. [Administrator]Nick, oprócz grup : zwiedzajacy i obywatel. Jakbyście jeszcze mogli to prosiłbym o link do najnowszego ModTRS :), oraz o jakiś dobry plugin do teleportacji, tzn. że np. ktoś ma VIP'a i chce sie tepnac do kogos czy jego do siebie to ta osoba musi akceptowac. Z góry dziękuje i daje LIKE ;)

Permissions dla grup :

-Administrator - Wszystko

-Moderator - commandbook, falsebook, modtrs, lwc, kiwiadmin, chestshop, iconomy, multiplehomes, jobs, ichat, logblock, mywarp i world guard, world edit

-KidMod - commandbook, falsebook, modtrs, kiwiadmin, chestshop iconomy, multiplehomes, jobs, lwc, ichat, logblock, mywarp

-VIP - commandbook, falsebook, chestshop, iconomy, multiplehomes, jobs, lwc, plugin do teleportacji, modtrs żeby móc pisać modreq

-Obywatel - commandbook, chestshop, iconomy, jobs, modtrs żeby móc pisać modreq, lwc

-Zwiedzajacy - commandbook, chestshop żeby móc kupować i sprzedawać, iconomy, jobs, modtrs żeby móc pisać modreq, lwc