Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Mpc Coders Team

Nowy dział  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste?cie za tym ?eby taki dzia? powsta??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wpadłem na pomysł żeby powstał dział "Zgłoszenia MPC Coders Team" czy coś w tym rodzaju.

Wtedy coderzy lub ktoś kto widzi ich umiejętności mógłby zgłosić ich w takim dziale. Oczywiście głosowaliby tam aktualni ludzie z MCT, Global Moderatorzy oraz Administracja.

Zrozumiale napisałem? ;D

No i co wy na to?

@Edit

Dodałem ankietę.

@Down

No dobra, ale jeżeli ktoś piszę hacki do gier, ale tylko copy&paste? To raczej nie są umiejętności coderskie : )

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ja jestem na nie... MCT to ranga, którą wybiera administracja za min. pisanie cheatów.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

No proszę, żeby zaraz zalała ten dział "fala" dzieciaków z kalkulatorami? Na MPC jest bardzo mało programistów [cheatów].. wystarczy, że takowych wybierają administratorzy/glob. ;)

Opublikowano

Dokladnie,ci prawdziwi wyrózniaja sie z tłumu, i sa za to nagradzani.

A jesli znasz kogos kto jest w tym dobry ,napisz jakies PW komus z "wyzszych'i niech sie mu przyjzy. Tyle

Jestem na NIE

BTW Jak by tak bylo,pewnie ktos by napisal byle co i zaraz by byl w zgłoszeniu.

Opublikowano

Ja sam jestem raczej na tak (czemu mmt ma taki mieć a coders team nie?) A jeżeli nie dział to osobę do której by się pisało podania.

Pogadam z makinem o tym. Jedyną przeszkodą byłoby mała ilość dobrych programistów na mpc.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Dobry pomysł.

W Metinie mamy Dwie osoby które piszą bardzo fajne hacki i programiki (Kamer , Tenma) i takim osobą jak oni taka ranga się należy ;)

Opublikowano

Jest dział zgłoszeniowy dla Mentorów jest dla MMT to dlaczego by nie miało by być dla MCT

Na TAK...

Tylko jeśli chodzi o to kto miał by głos w aplikacjach hmmm chodzi mi tylko o to że member będzie mógł czy nie.. Ale to zostawię Administracji :rolleyes:

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UPy

MMT - skąd mają wiedzieć czy koleś pisze recenzję? Ma zaje**sty głos? Dobrze montuje filmy? - słuszny dział

Mentorzy - admini nie widzą każdego kto pomaga, lecz mentora powinna dostać osoba wyróżniająca się z tłumu - neutral

MCT - user wywyższa się w tworzeniu cheatów? Zgłoś do admina... - niepotrzebny dział

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Mi to obojętne, ale trzeba pomyśleć o tym, że powołując specjalny dział i aplikacje do MCT trzeba też powołać osobę nadzorującą cały ten proces.

To nie jest wcale takie łatwe : )

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...