Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Lista najważniejszych tematów z działu

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

351bvgp.png

- Wspólne gry - Jeśli chcemy zagrać mecz z uzytkownikami naszego działu

- Ogłoszenia własnych clanów - Dla uzytkowników wyrażajacych chęć wstawienia reklamy swojego clanu

- Spis aktualnych eventów - Jesli chcesz dowiedzieć się jakie eventy czekają obecnie na Ciebie w grze

- Maintenance co środę - Jest to temat informujący nas o tym jak postepować aby dowiedzieć się kiedy odbedzie się kolejna konserwacja

- Spis poradników - Temat w którym umieszczone są linki do wszystkich poradników znajdujących sie w subforach

- Co nowego w CA NA - To z tego tematu dowiesz się o nowościach w amerykańskiej wersji gry Combat Arms

- Za co i na ile możesz dostac banna w CA - Poradnik informujący jak sama nazwa wskazuje na ile i za co możemy dostac banna

- Jak zrobic moda - Czyli co i jak po kolei w moddingu

34j9np1.png

- 5 Shot - Poradnik opisujący jak postepować aby np odebrać nagrody z aktualnego eventu jakim jest 5 shot

- M4A1 Sale - Informacja o możliwości zakupu broni M4A1 na perma w dniach 25-27 za GP

Zgodę na prowadzenie tego tematu otrzymałem od Omka.

Każdy post nie będący sugestią o dodaniu jakiegos linku do listy bedzie raportowany i jednoczesnie uznawany za spam.

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

- Wspólne gry - Jeśli chcemy zagrać mecz z uzytkownikami naszego działu

- Ogłoszenia własnych clanów - Dla uzytkowników wyrażajacych chęć wstawienia reklamy swojego clanu

- Maintenance co środę - Jest to temat informujący nas o tym jak postepować aby dowiedzieć się kiedy odbedzie się kolejna konserwacja

- Co nowego w CA NA - To z tego tematu dowiesz się o nowościach w amerykańskiej wersji gry Combat Arms

Wg. mnie te 4 są zbędne.

Nie zapominaj że to forum o cheatach/ botach/ bugach/ i innych dopalaczach do gier.

Więc brakuje mi tutaj jednego z ważniejszych linków.

"Jak wstrzykiwać mody"

Może i stary, ale za to jary tutek

Ale co tam, ja jestem tylko randomem, nie znam się.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

.Rez zobaczymy co na to powie Omek ale ten temat miał zastapic milion podpietych żeby wszystko było w jednym topicu.

Tak ogólnie to nie rozumiem po cholere Ty się kryjesz z tą "przeszłoscią" .... ale dobra zostawie to w spokoju, Twoja decyzja

O wstrzykiwaniu modów na pewno dodam jutro [zwijam się już] a tamte tematy to niech omek decyduje ale wg mnie powinny zostac bo to nie ma sensu ze żeby np umówić się na mecz trzeba szukać w wyszukiwarce, to tylko zmniejsza ilość rozegranych w taki sposób < że z osobami z MPC > meczy

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

.Rez zobaczymy co na to powie Omek ale ten temat miał zastapic milion podpietych żeby wszystko było w jednym topicu.

Tak ogólnie to nie rozumiem po cholere Ty się kryjesz z tą "przeszłoscią" .... ale dobra zostawie to w spokoju, Twoja decyzja

O wstrzykiwaniu modów na pewno dodam jutro [zwijam się już] a tamte tematy to niech omek decyduje ale wg mnie powinny zostac bo to nie ma sensu ze żeby np umówić się na mecz trzeba szukać w wyszukiwarce, to tylko zmniejsza ilość rozegranych w taki sposób < że z osobami z MPC > meczy

Nie kryje się, na Lenarcie mam bana, gdyż kokoszka nie potrafi rozmawiać z ludźmi. Ale chuj mnie to.

Chodziło mi o cheaty a nie o mody, a te "ustawianie się na gry" to jeden wielki niewypał i dobrze o tym wiemy. Ktoś "robi serwa" a co do czego takiego serwera nawet nie było, bo ktoś chciał sobie nabić posta.

@edit.

Zobacz, np. tutaj masz temat o wspólnych grach, a ktoś już robi temat że szuka ekipy...

To jest ukryta treść, proszę

gdzie sens a gdzie logika...

Wg. mnie tematy podpięte to powinny być tylko : regulaminy, konkursy, oraz najważniejsze info. A nie każdy "ładnie zrobiony poradnik" bo przez to robi się syf w podczepionych.

Ale oczywiście to jest tylko moje zdanie, a dla niektórych moje zdanie jest chuja warte ;)

Edytowane przez .Rez

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

@UP

Nikt tam nie zagląda

@TOP

Szczerze mówiąc dobrze to zrobiłeś ale jest 1 problem, są userzy (bez obrazy), którzy nie wpadną na pomysł, żeby tu wejść i to i owo posprawdzać ale także są tego plusy tak jak mówiłeś, że jest milion podpiętych tematów to sprawi, że dział będzie bardziej przejrzysty. Jeszcze raz mówię brawo i za pomysłowość.

@A moje zdanie się nie liczy ? <_<

Opublikowano

@UP

Nikt tam nie zagląda

a myślisz że nowi zaglądają do tematów podpiętych ? o.0

@A moje zdanie się nie liczy ? <_<

Tak szczerze to nie.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

No mam z was ubaw i to nie zły :D

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/

http://www.mpcforum.pl/topic/189525-caa-prawda-o-nx-hacku/

http://www.mpcforum.pl/topic/132828-vidtutjak-podczepiac-hacki/

Luknij te tematy.

Myśle że ludzie lukająć spojrzą w te poradniki.

Ja pierwsze co robie w nowym dziale patrze w spis'y poradników ( tego typu temat ) ...więc oni też mogą.

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie beznadziejny temat.. Chciałeś zrobić to co było w MC, ale w ogóle nic nie pomaga..

Ja bym zrobił jak mówi .Rez usunął te 3 tematy, jak dla mnie zbędne

@PiecuPL

Gdzie ty tu masz przejrzystość ja prócz syfu nic nie widzę ..;/

Edytowane przez PanPrezesLiper
Opublikowano

Było lepiej...

Kilka tematów podczepionych powinno być, tutaj możesz dać spis wszystkich ważnych tematów.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

@up a może frytki do tego?

Nie wiem po co to zrobiliście to nie jest dział Minecrafta że co 1 minute jest nowy temat.

Ja bym zostawił dalej przypięty temat ze Spisem Eventów bo on się najbardziej przydaję w dziale, reszta to lipa.

Opublikowano

Hmm.Ogólnie dałem ci się wykazać i nie mam nic do tego.Dla mnie nie przeszkadza jak jest teraz,czy jak było kiedyś.

Zrobimy mały teścik,który zakończy tą batalię,czy ma tak być,czy nie .

9368_gold.png

Opublikowano

A ja wgl. nie ogarniam jakie tematy wypada dodać.

Bo wszystkie są ważne w zasadzie....

....

Dodajcie obok spis poradników i bd okej ;)

Opublikowano

Haha.. jaki rymek :) Oj Omek, Omek

Bardzo dobrze, że tą ankiete wymyśliłeś.. Ja nie mówie, że ta praca jest brzydka czy cos, po prostu sądzę, że nic ona nie daje bo robi sie syf nowi użytkownicy będą mieli problemy

A przecież chodzi o przejrzystość i prostotę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...