Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Co nowego w Combat Arms America...

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale zajebiste info <Powaga> Łap plusa na wejście. Nowa mapa neico przypomina Waverdiver czy jak tam sie ta mapa nazywa ;) S&D na klanówkach only chyba o mnie pomyśleli

MAPKA +

O broni i czapeczce sie wypowiedziałem w innym temacie więc to pomine.

Pistolety. Mogłeś jakos ich staty tam walnąć < o ile masz do nich dostęp> Z tego co mi sie wydaje 1 bedzie mial duze dmg a 2 szybko strzelał no ale to taka moja "Pierwsza Myśl"

Myst-GOLF pytanko to bedzie skrzynka wprowadzona na zawsze? Z tego co widać wypadaja bronie za nx nie rare tylko bronie za nx.Ceny skrzynki tutaj brakuje więc dopisz.Napewno mniej bd kosztować niz myst-n to wiadomo.

Modyfikacja W2000 może być nie ineresuje mnie ona..

Wykupienie lepszego % polepszenia no zobaczymy czy nie spalą tego. ]

Ciekawe tylko kiedy to u nas będzie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie wiem czy będzie u nas ta skrzynka... Bo dawno już weszła skrzynka Myst w NA, a dalej jej nie ma w EU.

Opublikowano

Dobre info, masz +

Myślę że te bronie u nas wejdą, być może niektóre podczas najbliższego update.

Mapka na pierwszy rzut oka bardzo podobna do Waverider, wygląda na ciekawą, może też się u nas pojawi.

Wątpliwości mam tylko co do tej skrzynki, na NA jest od dawna, u nas raczej nie będzie.

Opublikowano

It’s time to showcase our Item of the Week! This week it’s the new Supply Crate Myst - Golf! We would like to know, what item in the case are you most excited about and what would you like to see in future crates?

Będziesz mógł kupić % ulepszenia broni za GP.

Opublikowano

+ dla ciebie bardzo ładna prezentka i fajnie ze to wejdzie ale do nas to za jakieś 2 miechy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Aha dzięki ^^

A jeszcze jedno pytanko ..

Co to są te Fusion Pallet ?

W ss z WA2000

Zapewne wejdzie coś nowego typu, replica, battery, plastic. I z tego będzie się robiło palety.

Opublikowano

Aha nie zauważyłem tego WA2000 TACTICAL ..

Być może będzie to skrzynka do kupna za Nx'y i będzie ona służyć do robienia broni typu Tactical ..

Wszystko dowiemy się z czasem

Temat bardzo przydatny, genialnie opracowany Wielki +

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Myst golf na 100 % czytałem na Facebooku, co do tematu to przydatny, chociaż jak gram na NA sam wiem co mi potrzeba xD no ale jak będziesz aktualizował to będzie fajnie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

no galil ace i ta czapeczka to wejdą u nas, a co z tą mapką? bo wygląda interesująco

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Dla mnie mapka spoko broń może w końcu coś dobrego wejdzie ogólnie tutek pięknie zrobiony mi się wydaje że ty jesteś bardzo uzdolniony na zgodę + ;)

Opublikowano

Bronie hmmm....z Enemy Teritory ;D

Na to wychodzi jeszcze brakuje MP40.

A mapa też tego typu.

No a ta reszta...

Ciekawie to zrobiłeś w Gimpie ?

EXPmIpC.gif

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

hmm galil, czapka, pistolety i piazza już u nas są to może je usuń :D

nie ma nic nowego ciekawego? :P

ja szukałem na ich oficjalnej stronce ale może wy macie jakieś inne fora z newami :D

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

aha a te info to z ich oficjalnej strony zasysasz?

to faktycznie nie ma sensu edytować :)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...