Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefounds bug?

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hee a ja nic takiego nie dostaje ... Co robicie że dostajecie ? Gracie czy macie srt włączona czy co ;d?

Pamiętaj .. Czas leci

<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-blog-topics/free-flash-clock-183.swf width=200 height=200 wmode=transparent type=application/x-shockwave-flash></embed>

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano (edytowane)

Na oficjalnym forum wszystko jest wyjaśnione, tudzież na polskim forum...

@down

Poszukaj a znajdziesz.

Edytowane przez Googlus
Opublikowano

Co mam zrobić żeby dostać BF?

Pamiętaj .. Czas leci

<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-blog-topics/free-flash-clock-183.swf width=200 height=200 wmode=transparent type=application/x-shockwave-flash></embed>

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano (edytowane)

Szukajcie a znajdziecie, nie da się ich już zdobyć czy dostać.

@down

Przejrzyj moje posty i napisz to samo jeszcze raz z 100% przekonaniem, że tak jest.

Mają sens misiek, myślisz, że w życiu zawsze koło Ciebie będzie mamusia, która zawsze za rączkę wszędzie zaporwadzi ? Nie, pora dorosnąć i ruszyć dupsko. Czy aż taką wielką trudność sprawia Ci wpisaniu kilku słów w "szukaj". Czy jest tak męczące, że coś przez to Ci się stanie ? Otóż nie. Napisałem gdzie można się o tym dowiedzieć i w mojej opinii to wystarczy, jeżeli jesteś na tyle leniwy, aby się sam pofatygować, to ja nie mam zamiaru Ci tego ułatwiać.

Co Ci się niby przewraca ? Czy to jest takie oburzające, że nie chce Ci podać pod nosek ? Rusz tyłek i sam zadbaj o swoje, jeżeli Ciebie to tak interesuje.

@Dij

No nie mogę, jacy hipokryci.

Sugerujecie, że spamuje a sami to robicie, pisząc zupełnie nie na temat. Masz jakiś problem, pisz na pw.

Z resztą linka nie dam, bo to może być odebrane jako reklama innego forum, so chill.

Edytowane przez Googlus
Opublikowano

Googlus twoje wypowiedzi mają taki sens że aż mi się przewraca tylko spamujesz i nic więcej " szukajcie a znajdziecie " " poszukaj sobie " " nie pomogę póki tego nie zrobisz " .

Pamiętaj .. Czas leci

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano

Googlus twoje wypowiedzi mają taki sens że aż mi się przewraca tylko spamujesz i nic więcej " szukajcie a znajdziecie " " poszukaj sobie " " nie pomogę póki tego nie zrobisz " .

Dokładnie. Zamiast podać link normalnie, to bawi się w nauczyciela szukania postów. Trololo

Opublikowano

To jest forum żeby pomóc drugiej osobie a nie żeby zwodzić durnymi tekstami .

Pamiętaj .. Czas leci

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano

To jest forum żeby pomóc drugiej osobie a nie żeby zwodzić durnymi tekstami .

Zgadzam się z Tobą w 60%, bo nie każdy ma czas i ochotę na tłumaczenie długich postów z angielskich forów. Co do polskiego forum o BFH to nigdzie tej informacji nie znalazłem więc raczej to było zwodzenie. A na koniec. Tak to jest forum do pomagania innym, a nie pokazywania, że jest się mądrzejszym. Googlus pomyśl ile mniej spamu byłoby gdybyś podał tego cholernego linka nawet do tego angielskiego forum...

previewwz.png

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 60%, bo nie każdy ma czas i ochotę na tłumaczenie długich postów z angielskich forów. Co do polskiego forum o BFH to nigdzie tej informacji nie znalazłem więc raczej to było zwodzenie. A na koniec. Tak to jest forum do pomagania innym, a nie pokazywania, że jest się mądrzejszym. Googlus pomyśl ile mniej spamu byłoby gdybyś podał tego cholernego linka nawet do tego angielskiego forum...

Słabo szukałeś, nie zarzucaj mi kłamstwa.

Szczerze ? Nic mnie nie obchodzi, że jest tu kupa spamu. Dla moda jest to ok. 5 kliknięć. Moim celem nie jest pokazanie innym, że jestem mądrzejszy. Według mnie nie ma ludzi głupich, są tylko niemyślący a to już nie mój problem, że nie umiecie znaleźć informacji na głównej stronie, czy też na polskim forum.

Z resztą, Ty także pokazujesz mi teraz, że nie wykorzystujesz w pełni swego umysłu, robisz/piszesz tą wiadomość na pokaz, równie dobrze mogłeś mi to napisać na pw.

Co do samego tematu, nie był to bug według EA, wg mnie tak. Jak zwykle EAsy "dało ciała".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...