Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call of Dyty MW3 czy Battlefield 3

kr4box

Call of duty MW3 czy Battlefield 3  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wilucie ? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

nie wiem jak mozna powiedziec ze bf3 to nic wielkiego...trzepa byc niezle pierdolnietym i zdesperowanym.mw 3 to gowno jesli mma byc oceniane z bf-em....

Opublikowano

jak dla mnie MW3 to MW 2,5. To samo co we wcześniejszych wersjach tylko inna grafika itd, a w BF3 ta rozpierducha .. achhh :D coś pięknego :) +system kierowania pojazdami

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

jak dla mnie MW3 to MW 2,5. To samo co we wcześniejszych wersjach tylko inna grafika itd, a w BF3 ta rozpierducha .. achhh :D coś pięknego :) +system kierowania pojazdami

buhahahahhah MW 2,5

m3 rox i tyle

Opublikowano

Osobiście kupiłbym AC R ;D

Ale do tematu... Ja kupiłbym BF3. Jak dla mnie lepsza grywalność, hmmm... lepiej mi się grało ;D - grafika, efekty itp.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Hmm...

Battlefield 3 - zajebiście się bawię przy tej grze !!

Call of Duty Modern Warfare 3 - Zajebiście się bawię przy tej grze !!

Wniosek taki ze obydwie gry są zajebiste i mi się podobają !!!

Opublikowano

Battlefield 3.

Zdecydowanie lepsze skrypty od MW3,lepszy multiplayer,lecz MW3 ma gorszą grafikę ale ma lepszego singleplayera od BF3.

random.jpg

Opublikowano

Jak wydziałem game-play z mw3 to pomyślałem, że to fejk i ktoś podłożył mw2 ale nie to ta sama gra, tylko inne mapy, no ja jebie jak można zrobić 3 raz tą samą grę !?. Dla mnie tegoroczny cod to porażka, a Battlefield 3 może kampania nie powala tylko pod względem długości bo jest strasznie krótka. Moim zdaniem battlefield podniósł poprzeczkę realistki wojny której w call of duty można sobie co najwyżej pomarzyć. Ale oczywiście odezwały się osoby nademną, że cod jest:

"zajebisty"

"batek nie dorasta mu pięt"

Ale postawmy sprawę jasno, wiadomo call of duty to seria gier o bardzo linowej i przewidującej aczkolwiek ciekawej kampani dlatego ludzie którzy są "ślepi" i nie otwarci na nowe doświadczenia np. Battlefield 3 dalej promują tą grę i nie widzą, że ona się zwyczajnie "przejadła". Tyle z mojej strony może się trochę rozpisałem ale cóż, temat ciekawy wiec wyraziłem swoją opinie :).

mjwpat.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

CoD - Lepsza Kampania no ale kampanie przejdziemy i co game over ? multi nie zachwyca

BF3 - Kampania troche gorsza od CoDa ale jak wiemy kampanie kiedyś przejdziemy a multi wygra zdecydowanie BF 3 także polecam BF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...