Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa MPCforum w.......... piłkę nożną

Damisk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wpadłem na bardzo ciekawy pomysł otóż zorganizować mistrzostwa MPCforum w piłkę nożną. By polegało to na tym ,że zgłaszamy drużyny, rozgrywamy pomiędzy sobą mecze, potrzeba tylko osób które zbudują specjalny stadion mpc. Potrzeba także osób które udostępnią serwer i przede wszystkim chętnych. Jeżeli byłoby odpowiednio dużo kandydatów to udałoby się takie coś zorganizować. Byliby także sponsorzy którzy by jakoś tam nagradzali (wpadłem na taki pomysł ,że jeżeli administracja go zaakceptuje to na serwerze MPCforum [o ile wystartuje ale bądźmy dobrej myśli] będzie można mieć np. specjalną rangę działkę vip czy coś takiego ale to są oczywiście propozycje). Już kiedyś brałem udział w takim turnieju i było bardzo ciekawie. Są także potrzebni admini, moderatorzy, ''służby porządkowe'' które zapobiegały by aktom chuligaństwa. I wiele innych. Swoje pomysły, chęci uczestnictwa i przede wszystkim nowe pomysły zgłaszajcie w tym temacie.

A ha i to ten mod: http://www.minecraftforum.net/topic/702878-181sports-mod-basketball-and-footballsoccerv04-2b/

Liczę na oceny i wasze propozycje

a19e687519dfeca0.png?1329592601017

2ex8xhv.jpg

Opublikowano

2x@up oj tam ale może wykaż jakieś większe chęci a nie tylko pasożytujesz na innych, zaproponuj coś od siebie bo gdyby wszyscy pisali że są na tak i zgadzają się z tym to by to nawet nie powstało ;D

2ex8xhv.jpg

Opublikowano

Heh 300 pomysł ambitny pomysł ja sądzę że jak się zgłosi z 20 osób to sukces

2ex8xhv.jpg

Opublikowano

No ja oczywiscie jestem na tak bardzo mi sie to podoba. Lecz nie jestem pewien czy Administracja MpcForum serwer sie zgodzi i oczywiscie kto zbuduje stadion?

@down

Chyba ze tak ale nigdzie niewidzialem zadnej mapy z boiskiem lecz moze by ktos zrobil na zamowienie

Opublikowano

@Ney

300 osób na boisku?

Oglądałeś kiedyś prawdziwy mecz?

Po 12 w jednej drużynie i było by spoko ;)

@top

Dodaj ankiete, żeby nie było spamu

Jestem na TAK/NIE

@up

Można pobrać mapę ze stadionem i przenieść na mape MineCraft.MPCForum ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Ja tam jestem na tak ale trudno bd wytrzasnac tyle wiary xD najlepiej 30 osób i 4 druzyny po 10 osob i fajnie bd xD xD

mecz po 45 min jeden xD

edit&

lol to chcesz grac 4vs4 ?

a nie lepiej 5vs5 jaka to roznica lolz -.-'

6min ? lolz....

to ty chcesz aby to trwalo wszystko max 1-2h ?.. fajnie by bylo przynajmniej po 15 min polowa -.-'

Gng8i.png
Opublikowano

Jak widać jest trochę chętnych, na pw. dogaduje się z kolegą ws. serwera i mówię z góry że jak będą drużyny to po max 4/5 osób teraz potrzeba tylko jakichś modów czy kogoś kto byłby w stanie to ogarnąć. Jeżeli mi się uda to zedytuje ten temat i napiszę wzór do podania. Narazie trzeba to jeszcze jakoś nagłośnić więc zapraszajcie swoich kolegów i znajomych spoza mpc. To więc drodzy użytkownicy działajcie bo to wszystko zależy tylko od was!

2ex8xhv.jpg

Opublikowano

Damisk, na moderatora to ja bym mógł się zgłosić ;)

+

Dodaj ankiete kto jest na Tak lub na nie, aby uniknąć spamu w temacie ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Ehh, w życiu się to nie uda! Będzie taki spam, że... Nie tylko ty próbowałeś to robić...

Nie ma ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...