Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie uprzedzam, że to nie będzie żadna reklama, a w regulaminie nie znalazłem luki żadnej, że nie mogę owego tematu napisać w tym dziale. No wieć przejdźmy do rzeczy!

Otóż, myślę, aby zrobić forum może na xaa... ( nie reklamuje xD ) ale o tematyce poradników.. Poradniki do wszystkiego,duzo byłoby działów, ale jakby posiedizeć, trochę by to można ucisnąć.. Jeżeli ktoś jest chętny do współpracy to gg :

19171148

Potrzebuje również kogoś, kto dobrze i efektownie reklamowałby to forum.. mi to jakoś nie idize.. dziwne, żeby nie móc zareklamować, tak wiem to głupie ale nie mogę nigdzie znaleźć sposobu efektownego.. reklamuje, ale na forum nikt nie dochodził.. ( na innych ) jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam na GG !! :D

I również chciałbym dodać, że kogoś kto zna się np. na MyBB albo PhpBB modified by przemo.. :P, gdyż modyfikacje coś mi nie idą.. :)

0a00ecc459146e62646faf526e05dfe2.png

32b6077353e7d3691feafb6e0602dd23.gif

Opublikowano (edytowane)

Szczerzę to nie rozumiem pytania. Przynajmniej ja.

O co Ty w ogóle prosisz/pytasz?

Weź pisz jaśniej.. Jak ucisnąć poradniki? ;x

Jakie reklamy? Po co pisać na GG? ;x

Nic nie czaje, weź to napisz konkretnie..

Edytowane przez Makavelli

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

@UP chodzi mi o to, że poszukuje personelu na forum, osoby od moich braków technicznych czyli taką, która wgrała by modyfikacje do silnika forum, poszukuje również osoby która by zareklamowała to forum całe ^^ już rozumiesz? :D

Opublikowano (edytowane)

@Syrians, jeżeli komuś się nudzi to może napisze do mnie i zrobi, nie bądźmy materialistami.. wszystko za pieniądze?

Edytowane przez SitasTV_YouTube

Opublikowano

Mogę cie poduczyć jak wgrać silnik forum na serwer, zmodyfikować forum..hmm mogę się tego podjąć.

Ewentualnie nauczyć cię jak to się robi lub podać kilka ciekawych stronek z szablonami.

Jak coś pisz na pw.

UP@

To ja w takim razie jestem inna <_<

Chłopak jest nowy w te klocki, myślę ,że nakierowanie go będzie lepsze niż wyłudzanie kasy.

Opublikowano

@Up jezus muszę Ci tłumaczyć? jesteś nierozumny? umiem wgrać forum i to bardzo dobrze i sam się do tego uczyłem nie z YT jak ty... chodzi mi o modyfikacje.. rozumiesz? wiesz co to jest?

Opublikowano

@Up jezus muszę Ci tłumaczyć? jesteś nierozumny? umiem wgrać forum i to bardzo dobrze i sam się do tego uczyłem nie z YT jak ty... chodzi mi o modyfikacje.. rozumiesz? wiesz co to jest?

No to ja nie wiem co za problem, jeżeli umiesz zainstalować forum. W MyBB masz domyślnie system hook'ów (pluginów), a do phpBB3 trzeba pobrać AutoMOD. Przemo nie warto brać pod uwagę (przecież to jest oparte na starym phpBB2, bezsens - po co ograniczać sobie możliwości/bezpieczeństwo?) + trudna konwersja do innych skryptów. Koniec, kropka.

Opublikowano

UP@

Oł noł, proszę Cie.

Już lepsze Mybb.

Co do wgrywania modyfikacji (przemo chyba o to chodzi) to co za problem wejść sobie na jakiś edytor html online czy nawet notatnik

i wciskając CTRL+ F wpisywać sobie dane, tam gdzie potrzeba?

To samo tyczy się modyfikacji szablonu, wystarczy ,że się wytłumaczy, który plik za co odpowiada i tyle.

Na forach tych silników for oraz na YT ludzie niezbyt kwapią się z pomocą, albo robią to tak, że i tak nie da się nic nauczyć.

@Sistas

Napisz do mnie na gg jak będziesz.

Opublikowano

@UP właśnie próbuję Ci napisać, jak będziesz to pogadamy ^^

@Topic A czy jest jakiś programik czy cuś, który ułatwia wrzucenie modyfikacji na forum? chodzi mi o takie jak w przemo są, że obok ilości postów działu i tematów jest avatar ostatniego użytkownika który coś tam napisał.. do MyBB też są takie? :D

Opublikowano

UP@

Oł noł, proszę Cie.

Już lepsze Mybb.

Co do wgrywania modyfikacji (przemo chyba o to chodzi) to co za problem wejść sobie na jakiś edytor html online czy nawet notatnik

i wciskając CTRL+ F wpisywać sobie dane, tam gdzie potrzeba?

To samo tyczy się modyfikacji szablonu, wystarczy ,że się wytłumaczy, który plik za co odpowiada i tyle.

Na forach tych silników for oraz na YT ludzie niezbyt kwapią się z pomocą, albo robią to tak, że i tak nie da się nic nauczyć.

@Sistas

Napisz do mnie na gg jak będziesz.

MyBB lepsze od phpBB3, śmiech na sali. Podaj chociaż jeden argument, który o tym świadczy.

A najlepiej: poszukaj wyników testów w/w skryptów, porównaj je ze sobą, a potem pisz głupty.

• Dodaj nową pozycję...