Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ten Bot Nadal Jest Darmowy?

Napiecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy sro king jest darmowym botem, słyszałem ze aby bot robił repota to mysze go kupic. i jeszcze jedno czy bt sie nie zawiesza i czy jest lepszy od agbota w stabilności i szbkosci

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie czy sro king jest darmowym botem, słyszałem ze aby bot robił repota to mysze go kupic. i jeszcze jedno czy bt sie nie zawiesza i czy jest lepszy od agbota w stabilności i szbkosci

Po części jest płatny, działa szybko i omija przeszkody w porównaniu do agbota ale żaden bot nie jest do końca stabilny. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie jest całkowicie za free ale są opcje za darmo tez , ustawisz bota na spota i on sam repota robi tylko nie możesz zatrzymywać go i jest lepszy od AG

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano
nie jest całkowicie za free ale są opcje za darmo tez , ustawisz bota na spota i on sam repota robi tylko nie możesz zatrzymywać go i jest lepszy od AG

Ja z bota korzystam za free i normalnie mogę go zatrzymać , nie rozumiem o co ci chodzi.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
Ja z bota korzystam za free i normalnie mogę go zatrzymać , nie rozumiem o co ci chodzi.

Chodzi o to ze jak bot robi repot'a (jest w mieście) go zatrzymasz to nie możesz ustawić na mini mapce żeby biegł/jechał na danego spota (kiedyś było można teraz ta opcja jest płatna) i musisz iść/jechać samemu na spota ...

fpzjh9g48chrp63c8am_thumb.png

"W silka się nie gra w silka się loguje "

r26msiojm83iedjs6475_thumb.jpgPaint The Best ! oraz Silk xD

fa3srwbjspmvae0d5z6n_thumb.jpg

http://demotywatory.pl/2032 << "Oni zondzom UWAZAJCIE !!! "

Opublikowano
Czyli co według was jest lepsze AgBot czy sro king. I jakie opcje w sro kingu są płatne, a jakie darmowe?

Według mnie sroking lepszy , są zablokowane opcje zmiany broni dla euro charów , ustawianie scripta jest dużo łatwiejsze niż w agbot i polega na dojechaniu do spota i naciśnięciu start , bot podczas robienia repota sam będzie się starał obrać najkrótszą drogę.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Jezelijuz to bede nukiem lub bladem botowal. IO chyba sie jednak przezuce na srokinga skoro mówicie że lepszy.

Opublikowano

A ja cos jeszcze dodam... bo karzdy pisze, ze ma platne funkcje zmiany broni dla EU charów...

Ja korzystam juz dosc dlugo, i zmienia mi normalnie broń. Jednym slowem, mam go dalej za free (wszystkie opcje) ... niewiem czemu. A co do tematu, to tylko SroKing.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...