Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam!

ernest18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak te czasy lecą zobaczcie np. War Rock gra ma swoje lata ale fanów jest full a co wy na to powiecie.Mnie osobiście war rock inspiruje.

-nowa oprawa graficzna

-bronie w item shopie

-nowe plansze

Opublikowano

Dużo się zmienia, są eventy nowe bronie nowe mapy, tryby gry. Grą po prostu chce zostać popularna, a nie być kolejną grą wojenną na rynku.. WarRock bardzo fajna gra moim zdaniem :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że wraz ze zmianami przybywa hackerów.

Mnie nie inspiruje, raczej obrzydza, kiedy to na każdym roomie lecą obelgi (wszędzie takie same). I kiedy to praktycznie wszyscy używają wspomagaczy. Szczególnie irytuje, drażni - jeżeli widzę osobnika który tak perfidnie cheatuje!, a jeszcze się tego wypiera -.-... Mierzi mnie kiedy gram z ludźmi z pingiem 999, którzy najpierw zabijają a dopiero później słychać odgłosy strzałów/granatów. Uważających się za "skillerów" -.-, i wyzywających innych od laggów... !

Lecz nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. Takiej fali hackerów w WR, jaka jest teraz nigdy nie widziałem. Odkąd gram (a sporo już minęło) gra ta moim zdaniem nigdy nie znajdowała się tak blisko dna! Także mam przeczucie, że długo już tak nie pociągnie i na pewno się to skończy jak nie w jedną, tak w drugą stronę. :)

No to takie moje skromne zdanie..

32354141673387527780.png

Opublikowano

mnie denerwują te lagi jak gram w samp-a lub inne gry internetowe to mam ping od 63-160 a jak wpadam na warrocka to leci odrazu 999 . Kiedyś na warrocku miałem 300 minimalnie do 400 teraz zielony ping tu to marzenie .

I co w tej grze może inspirować ?

I może ktoś ma informacje na temat nowych skinów dla postaci ? Nie tych co są tylko jeszcze nowszych

3007.jpg
Opublikowano

WarRock był by lepszy gdyby przejeła go lepsza firma (nie aż tak komercyjna), nie wiem jak nazywa się ta Combat Armsa, ale w Ca all można kupić za piendziadze z gry (nie zł) to myślę że z tą firmą albo jakaś inna było by lepiej :)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

W

WarRock był by lepszy gdyby przejeła go lepsza firma (nie aż tak komercyjna), nie wiem jak nazywa się ta Combat Armsa, ale w Ca all można kupić za piendziadze z gry (nie zł) to myślę że z tą firmą albo jakaś inna było by lepiej :)

W Combat Armsie piecze nad wszystkim sprawuje Nexon tak samo jak w Maplu i uwaga uwaga w koreańskiej wersji WarRock'a ! Nie powiedziałbym że jest to firma mniej komercyjna, wydaje się nawet bardziej od MoneyFisrt, no ale mimo to można im przyznać jedno - MAJĄ jakieś zabezpieczenia! -.-

32354141673387527780.png

Opublikowano

Się wypowiem ;D

@Up

My też "jakieś" mamy. HS : )

@Top

1. Jak dla mnie ujdzie. Nie jest jakaś dobra.

2. TO chyba najlepsze.

3. I niech będzie więcej ;D

Mówicie że jest za dużo hackerów, a jesteście właśnie przede wszystkim na forum hackerskim ;D

1393461645-U349224.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...