Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dosyc Glupich Tematow Longjuyt2

Bodeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chciałem was poinformować ze longjuyt2 1serwer 2serwer i prawdopodobnie 3serwer będą działać

27 Lipca 2009 roku o 20:00 czasu chińskiego I PROSIŁ BYM ŻEBYŚCIE NIE ZAŚMIECALI TEGO DZIAŁU PONIEWAŻ NIE MILO SIĘ CZYTA GDY WIDAĆ WASZ SPAM.

Proszę oto dowód :

为了给大家提供一个稳定安全有保障的平台,4大区将全部重测,重测设置如下:

在原有基础上提高20倍经验,10倍暴率,珍珠免费,只出售物品属性转换,物品追加,终极转换,终极追加,及+5石头维持服务器费用

借此机会我们已经修复所有地图BUG,请所有玩家放心

为了更好更长久的为大家提供服务服务器重测消息希望大家互相传达,开放日期7月27日晚北京时间20:00准时开放

具体大家咨询客服获得最新消息以及最新网站!

凡是充值过的RMB玩家一律无条件全部赔偿!

PRZETŁUMACZONE :

W celu zapewnienia stabilnej platformy do bezpiecznego, 4 dużych dzielnic zostaną ponownie test-re-test jest następująca:

Poprawa na oryginalnym podstawie doświadczeń 20 razy, 10 razy stawka przemocy, perła wolne, tylko konwersji nieruchomości do sprzedaży przedmioty, dodatkowe przedmioty, ostateczną konwersję, ostateczny dodatkowe i 5 kamienia do kosztów utrzymania serwera

Musimy wykorzystać tę okazję, aby naprawić wszystkie mapie BUG, zapewniamy, że wszyscy gracze

W celu lepszego i bardziej długoterminowe świadczenia usług dla wszystkich badawczego ponownie serwerze chcesz komunikować się ze sobą, otwarcie dnia 27 lipca otwarcie wieczorem Pekin czas 20:00

Biuro Obsługi Klienta otrzymaliśmy konkretnych porad i najnowsze aktualizacje witryny!

RMB wszystkich graczy mają pełne odszkodowanie za wszystkie warunki!

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

Nie czytam innych tematow spojrzalem na jeden i mi sie odechcialo innych czytac. Wiec napisalem nowy temat zeby nie szukac po calym forum co napisales w temacie o longjuyt2.

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

chcialem sie zapytac czy potym restarcie beda nasze konta czy nie (niechodzi mi o postacie)

Opublikowano

THIS IS SPAM!!! Kokosz usuń ten temat, bo to już żałosne totalnie jest... To już ponad 5 temat o tym samym...

Autor masz lamusie...

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=47317&st=240

NIE CHCE CI SIĘ CZYTAĆ TEMATU?? To masz tu napisane przezemnie o "Dzisiaj, 08:47 AM"

"""NIE SPAMUJCIE JUŻ TEMATAMI NOWYMI I NIE ŻALCIE SIĘ... SERVER BĘDZIE CZYNNY -->"otwarcie dnia 27 lipca otwarcie wieczorem Pekin czas 20:00". Nie wierzycie hxxp://www.longjuyt2.com/ ---> przetłumaczcie sobie choćby w google translate to trochę da się zrozumieć..."""

Opublikowano

przetłumaczyłem to w translatorze i interesuje mnie to:

Serwer został w wyniku przestępczej elementów w naszych bieżących ataków, nielegalnego dostępu elementy za pomocą szczotki USTERKA nielegalnych towarów, mamy ten błąd zaplombowane.

W celu zapewnienia stabilnej platformy do bezpiecznego, 4 dużych dzielnic zostaną ponownie test-re-test jest następująca:

Poprawa na oryginalnym podstawie doświadczeń 20 razy, 10 razy stawka przemocy, perła wolne, tylko konwersji nieruchomości do sprzedaży przedmioty, dodatkowe przedmioty, ostateczną konwersję, ostateczny dodatkowe, a koszt utrzymania serwera kamienia +5

to znaczy że exp będzie 20x większy drop 10x a perły za free?

Opublikowano

Prawdopodobnie tak i prosze zeby nikt nie pisal juz nic w tym temacie niepotrzebny spam sie robi.

sygnabodeus2.jpg
  • Dodaj nową pozycję...