Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytan, Longjuyt2

lewo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- czy body da sobie rade sam z miare dobrym eq przejsc sam dt?

- czy na tym serwie są misje u biologa i opłaca sie oddawać pamiątki czy kazdy z eq ma wystarczająco defa ?

- czy misje na poszczególne lvl i questy są takie same jak na metin2.pl? ( bym robił quest na srebną branse jak tak ^^ )

- czy dt jesli sie konczy na kowalu to stalki i bronie na 75 dropią ze szkaty z bossa na pietrze z kowalem?

- czy mental nie jest zbyt bardzo pancerny? tzn mozna miec w uj obrony i zycia i czy te silne ciało jeszcze sie przydaje na tyle by rezygnowac w robienia bodiego?

- ile przykładowo kosztuje stal +0 przez is? i ile dostajemy bonusowo ? czy wogóle mozna kupic jakis konkretny item przez is na lyt2 czy tylko jakies podstawowe rzeczy?

- da ktos ss / staty : obuwia ze skóry smoka , miecz legendarnego gm, tęczowej tarczy / napromieniowanej tarczy i czy te itemy mozna kupic przez is.

- czy zbrojke cesarza mozna kupic przez is i ile gdzies kosztuje i ile defa daje

Opublikowano

przez is czyli te id które czytałem ale widze ze nie rozumiem tego.

a co do mentala mi chodziło czy wogóle opłaca sie go robić bo jesli bodym mozna wyciagnac bardzo duzo defa na tyle aby robić to samo co mental to nie potrzebnie robić woja pod silne ciało tylko szybciej ubijać potworki z aurą a i tak tyle samo mobow na klacie przetrzyma

Opublikowano

wydaje mi się ze nabijasz posty, nie rób ze mnie debila. chodzi mi jak to jest w praktyce. na oficjalnym metku to zwykle mental/sura wp robią sami dt. tutaj mozliwosci są wieksze i przez to silne ciało wg mnie moze być mniej uzyteczne w pvm jesli mozna miec duzo zycia i obrony na tyle aby brać ile się da w lesie i przechodzic samemu dt bodym.

Opublikowano

Obryny i HP można mieć dużo ale to Mental jest tym tankiem co bieże wszystko na klate ja moim 74 bodym w red lesie brałem max 3 grupki pniaków a mentalem 72 brałem po 5-6 grupek ale surą wp na 72 expilem na złych drzewach i duchach wierzby i brałem po 3 grupki

30300.jpg

28842.gif

27220.gif

31667.png

• Dodaj nową pozycję...