Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] E-mail wejdzcie pilne

QwertyMCandKFC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tak że jak daje przypomnienie hasła to czekam 3 godziny już i nic nie przychodzi nawet chciałem się wymienić z kolesiem kontami i nie przychodzi mi moje potwierdzenie które sam wysłałem, potem z próbowałem na zapomniałem hasła ale też nic nie przychodzi.

Ps. Nie piszcie może nie na tym e- mailu masz konta bo mam na tym co trzeba wy sprawdźcie czy wam jak dacie przypomnienie hasła przychodzi przypomnienie na e- mail proszę was ! ;-P

Opublikowano

mnie przychodzi do max 10 minut :)

to może zależeć od tego gdzie masz e-mail

zapewne popatrzysz na czas dodania mego posta :) ja zmieniam hasła wszędzie co 2-3 dni

Opublikowano (edytowane)

mnie przychodzi do max 10 minut :)

to może zależeć od tego gdzie masz e-mail

zapewne popatrzysz na czas dodania mego posta :) ja zmieniam hasła wszędzie co 2-3 dni

No rozumiem ale ja tak tylko dziś mam a czy ktoś inny mógłby dzisiaj teraz dać przypomnienie hasła i zobaczyć czy dojdzie na e - mail bo to tylko dziś tak mam i niewiem czemu i ten gosciu co chce się ze mną wymienić ma ten sam problem proszę niech ktoś to sprawdzi może w supporcie coś robią proszę niech ktoś sprawdzi będę wdzięczny i dam lubie to ! ;-)

@up wiem ale dzisiaj chyba w supporcie cos robią bo to co ty powiedziałeś to wiem robię tak i nic niech ktoś to sprawdzi !

@down dzięki widocznie już naprawili ale mi nadal nie działa. Why ? i nie tylko mi moim 2 kolego też.

Edytowane przez QwertyMCandKFC
Opublikowano

No rozumiem ale ja tak tylko dziś mam a czy ktoś inny mógłby dzisiaj teraz dać przypomnienie hasła i zobaczyć czy dojdzie na e - mail bo to tylko dziś tak mam i niewiem czemu i ten gosciu co chce się ze mną wymienić ma ten sam problem proszę niech ktoś to sprawdzi może w supporcie coś robią proszę niech ktoś sprawdzi będę wdzięczny i dam lubie to ! ;-)

@up wiem ale dzisiaj chyba w supporcie cos robią bo to co ty powiedziałeś to wiem robię tak i nic niech ktoś to sprawdzi !

Po trzech wysyłkach doszło, 10 min czekałem

bugpointblack.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...