Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Trampled Plains Bot

MisiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam dla was kolejnego bota tym razem od użytkownika wowschik z MPGH.

Bot działa tylko i wyłącznie na rozdzielczości 1680x1050.

Instrukcja z mojej innej publikacji:

Pierw włączamy plik Vinject.exe (Vista albo 7 odpalamy jako Administrator) klikamy ADD DLL i szukamy pliku ConsoleHack.dll teraz Launch + Inject (EU) gra się odpali sama nic nie róbcie.

Bindujemy takie o to klawisze:

To jest ukryta treść, proszę

Idziemy do doków wybieramy dungeona będąc na łodzi odpalamy cheata jak mamy system 32 bity odpalamy plik x86. 64 bity to ten drugi. Dajemy ok w okienku wracamy do gry i wszystko powinno chodzić. Sprawdzał mój kolega jemu działało ja osobiście nie mogę sprawdzić z powodu, że nie da się u mnie ustawić takiej rozdzielczości.

Download:

Skan:

Credits: wowschik oraz niggawat1

Opublikowano

Hmm... MisiekxD, nie da załatwić innej rozdzielczości? Sam widzisz, że to problem... I jakiś dungeon na low lvl, typu dethrone white tyrant, albo jakiś inny raid...

Opublikowano

Jeśli znasz się na edycji AutoIT i znasz swoje kordy mogę ci powiedzieć co i jak (Jak nie wiesz jak zdobyć swoje kordy łatwy sposób: zrób zdjęcia z przyciskiem startu next game i replay i wlep do painta i na dole w rogu pokarzą się kordy danego przycisku) Zdjęcie by niggawat1

Opublikowano

Jaki to wgl lvl tego Battle Questa? Bo mówię, dla mnie by się przydały granice 20-30 lv... CO do AutoIT - praktycznie brak doświadczenia, ale co nieco pewnie ogarnę, jak kod przeczytam.

Opublikowano

To jest na 30 ale mogę się mylić nie pamiętam xD jest to przeznaczone do farmienia Eliksirów na hero ale możesz na tym lvl bić.

Opublikowano

24 Konsola idziesz na Miśka wbicie 30 zajmie z maksymalnie 3/4h jak jesteś leniwy a jak się postarasz szybko będzie potem misje zrobisz i zostawiasz tego bota aktualnie botów na poniżej 30 lvl nie ma. Przynajmniej w moich źródłach.

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o jakiegoś bota z dopiskiem Release przy temacie to nie jest to najlepszy sposób bo to w połowie działa na zasadzie Donate czyli skromna zapłata ale jak kto woli.

Opublikowano

Nie... Unequivocal... cośtam. Gdyby działał na Vinject, a nie sin czy Win... ogólnie to cwanie to działa... nawet auto-log (proforma osobne konto mam, by sprawdzić wgl, czy coś rusza...)

Może spróbuję usunąć fragment uruchamiający Vinjecta, a będzie ruszał samego bota... Nie wiem. Jak coś wykombinuję, dam znać...

PS. Chyba, że Ty mnie wyprzedzisz ^^

Opublikowano

Też próbowałem go obsłużyć ale dałem sobie spokój, irytujące to było jak chcesz to ty się zajmij tym botem.

Opublikowano (edytowane)

Może nie tyle irytujące, ale... przydałby się Vinject. Bo Win'a wykrywa...

Spróbowac w sumie można...

//edit: poddaję się, co do tego. Wolę ręcznie chyba dobić ten 30...

Planujesz przeróbkę tego bota pod 1440x900 albo coś w ten deseń?

Edytowane przez Kalii94
Opublikowano

Co nawyżej na 1024 x 768 bo na takiej gram ale zobaczymy jutro bo jak będzie konserwacja to mogą spatchować wszystko.

Opublikowano

Dobra, jak coś będziesz wiedział, i dasz radę spatchować, to albo udostępniaj, albo jak nie chcesz tak rozpowszechniać to PM'ka, i będę siedział cicho xD