Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wlanczyc 2 pbdoboty na 2 roznych kontach bo jak wlanczam jedno tam wpisuje moje pasy (do forum) i wlanczam drugie i tam tez wpisuje pasy(do forum) to na jednym mi pisze jakis error a na drugim normalnie dziala :)

jak wlanczyc 2 boty ???? mam 2 konta na pbdobocie tylko nie wiem jak je wlanczyc bo na jednym wywala mi error

@edit@down aj tam aj tam sie czepiasz :D:D ty tez idealny nie jestes :D haha :D chodzi mi o to mam 2 acc na darkorbit-bot.com i jak wlanczam bota wpisuje tam swoje dane itd wlanczam bota zeby altal na koncie potem wlanczam drugi raz zeby wlanczyc 2 konto z forum to pissze mi error 88 czy jakos tak czy jest jakis sposob zeby wlanczyc 2 pbdoboty ??

@edit 2 oczywiscie na 2 roznych acc :)

Opublikowano

jak wlanczyc 2 pbdoboty na 2 roznych kontach bo jak wlanczam jedno tam wpisuje moje pasy (do forum) i wlanczam drugie i tam tez wpisuje pasy(do forum) to na jednym mi pisze jakis error a na drugim normalnie dziala :)

jak wlanczyc 2 boty ???? mam 2 konta na pbdobocie tylko nie wiem jak je wlanczyc bo na jednym wywala mi error

1. Popracuj nad ortografią.

2. Pytanie i post godne szympansa. Wytłumacz/Rozpisz problem bardziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...