Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Charles

andrew8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

ostatnio zainteresował mnie programik charles.

Ściągnąłem i nawet kredki w klanie leciutko sobie zbugowałem.

Moje pytanie w sprawie charlesa to poprostu potrzebuję pomocy albo objaśnienia co ten programik potrafi, co można nim zdziałać a czego nie wolno. potrzebne by mi było jakieś streszczenie, wytłumaczenie itd.

Oferuję jedynie "+" czy teraz to "lubię to" no i oczywiście dozgonną wdzięczność.

Opublikowano

Mogę ci to po krótce wytłumaczyć.

Charles jest to program debugujący , który potrafi zatrzymać pakiet(breakpoints) i wysłąc go ponownie np. 1000 razy.

Można nim mn.(w D.O.). Bugować wszelakie ammo , Bugować drony , bugować CDD , bugować wypłatę klanową , bugować znajomych , kupować ammo poza mhh(i kupować wszystko co jest ogarniczone czasowo) , można kupić LF4(szczegółów nie zdradzę i nie pytać oto mam swój sposób B).

Czego nie wolno ? Nie polecam bugować cdd żeby było np. -100k uri na koncie , ponieważ można dostać perma. Druga sprawa z dronami , jeśli skrypy wykryje więcej niż 8 dronów jednego rodzaju = ban natychmiastowy.

To bardzo krótkie wytłumaczenie , ktoś po mnie może szczególniej ci to wytłumaczy :)

Opublikowano

OK ale to jak jeśli chcę zbugować CDD to np. kupuje sobie 100cdd za 30000uri i buguje to 1000razy to wtedy, jeśli uda się to CDD mam 100x1000 a uri zabiera mi raz czy 30k x 1000 ??.

Opublikowano

no to trochę nie dla mnie. Bo urki na minus nie bardzo chcę a CDD można kupić normalnie nie przez ten program. Po prostu źle sobie myślałem.

Opublikowano

@up urki możesz kupić sobie praktycznie x8 tyle , na ile starczy ci uridium. Np. masz 20k i stać na 100cdd. Bugujesz x8 i masz -140k na koncie i 800cdd.

Opublikowano

ale to i tak nie dla mnie tym bardziej że zbugujesz za dużo i za duży minus masz możesz perma dostać albo coś lepiej kupić legalnie i normalnie 8 razy dłużej to potrwa ale bezpieczniej. no i następna sprawa uri na minusie musisz kiedyś wyjśc na plus :D ale spoko dzięki za odpowiedz.

Opublikowano

piotreks ale tara można mieć 10 dronów więc każdy ktom ma apisa i zeusa powinien bana mieć :D

BigPoint to nie glon który liczy ilość dronów ogółem, tylko ilość dronów danego typu.

@Do autora, jeśli temat wyczerpany, pisz prośbę o zamknięcie/

Opublikowano

@up google. Oficjalna strona.

btw.

BigPoint to nie glon który liczy ilość dronów ogółem, tylko ilość dronów danego typu.

@Do autora, jeśli temat wyczerpany, pisz prośbę o zamknięcie/

Dokładnie , bigpoint ma skrypt który u gracza u którego wykryje wiecej niz 8 dronow jednego rodzaju = perm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...