Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak szybko uzbierać GP?

OnychoTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak szybko uzberać 15k GP nie mjając zbyt wuele czasu na granie? Brakuje mi do tych 80k GP bo zbieram na m4a1 na perma. Za pomoc wstawie lajka.

Sorry za błędy ale zawiesił się komp.

Opublikowano

graj w FT cabin fever i Black lungi nabijesz dużo gp up 400kluczy sporo

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Graj Quarentine najwięcej expa leci noi szybko sie nawet konczy bynajmniej szybciej niz fireteam jezeli masz expy uzywaj tylko na quearentine jezeli przezyjesz runde czlowiekiem dostajesz wiecej expa nie wiem o ile ale wiem ze wiecej ;) wiec przezyjesz 4-7x juz 500exp/500gp okolo za mapke bez zadnego expa + nabijesz kilka kili zabijesz zombie z expami to jakies 700+ by bylo wiec radze graj quarentine ;) a mozliwe ze wbijesz te 80k GP a moze nawet wiecej

Opublikowano

@kwiatek no to coś cienko z eventem co był kiedyś 100% + moje 100% to miałem prawie 10k gp za 1 gre.

@top graj qurantine jest najlepsze. Ew. jak Ci się net nie zwiesza to możesz bombing runa najlepiej dark foresta, ale trwa to ~1h wystarczy zawieszenie neta i nie masz tych 4k gp.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Quarantine, najlepiej na platinum, z exp i gp passami 100% w 10-15min, ponad 1000 exp i gp przy dobrej grze.

Fireteam i Bombing za długie według mnie, zawsze jak chce trochę podbić LVL, gram QR.

Opublikowano

Po 1 Nie kupuj broni które ci nie potrzebne

Po 2 nie opłaca sie kupywac broni na 1 dzien kupuj bronie najlepiej na 7 dni i rzeczy które są ci bez będne

Po 3 Najlepiej jak będziesz expił w 1 sposob np tyko QR albo FT żeby za dużo pieniędzy nie wydawać

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Graj Qr Tam sie posmiejesz i pozbierasz kase ;)

ja dziennie potrafie okolo 20k gp zdobyc wiec te twoje 15k do 24 listopada to nie problem :)

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Aha dziękuję. Myślałem, że się już nie doczekam. A tak do tematu, to moim zdaniem najlepiej jest Expić na Qr. Gdy jesteś pierwszy i w miarę dużo przeżyłeś człowiekiem to bez niczego dostajesz 1,5k+ Expa i kasy. Może to nie dużo ale zawsze coś.