Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Jak zarabiać GP w CA

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim poradniku na temat GP

Czym jest GP?:

GP to pieniądze w grze Combat Arms które dostajemy z :

- Gp hazardów

- Za granie meczy

- Za wbicie LvL

Gdzie najlepiej grac?

Najlepiej grać jest Quarantine mode i FireTeam na serwerze ( Platinium ) Black Market, Victor, Delta,

Info:

Serw Platinium daje 30% wiecej EXP/GP

Bonusy

Istnieja Rożne bonusy m.in.

25% EXP/GP

40% EXP/GP

100% EXP/GP ( tylko z czarnych skrzynek )

200% EXP 25%GP ( tylko z 5 - Shot !! )

Oszczędzanie

1, Nie kupujcie kamuflarzow ( arktic camo itp. )

2, Nie kupujcie codziennie broni na 1 dzień, lepiej jest kupić raz na 7 dni, albo 30 dni

3, Nie kupujcie gogli, hełmów, które nic nie dodaja

4, Nie kupujcie Broni na dłuzszy okres gdy wiecie ze nie bedziecie w tym czasie grać

5, Załatwcie sobie NX i kupcie sobie bron na 30 dni lub wiecej i grajcie nią przez ten okres.

6, Jeżeli kupicie sobie Bron na perm albo wygracie z skrzynki to jestescie ustawieni na zawsze.

7. Za trening Dostajemy kilka tys, GP i Bron na 30 ktora mozna sprzedac klikajac przycisk SELL BACK

8. Mozecie zaryzykowac i grać ustawione gry ze swoimi kolegami ( plvl ) Ryzykujecie utratą konta

Najlepiej jest przejsc trening i aktywowac shotguna na 90 dni i grac nim przez ten okres

Jeżeli macie nie wystarczajacą ilosc Gp aby kupic sobie nawet broń na 1 dzień to jestescie zmuszeni grac Bronia m16 która dostajecie odrazu przy pierwszym zalogowaniu sie na swoje konto

Przydało sie ?

Daj +

To nie boli

beznazwygr.png

Opublikowano

Dostałeś Plusa.Dla mnie to poradnik dla bardzo zielonych jesli ktos chce oszczedzac to sam zkalkuluje ze sie opłąca na dłuższy okres bron kupywać.Mysle ze Bonusy nie mają sie do tego tematu zbyt bardzo.GP każdy wie co to jest.Oszczędzanie i gdzie najlepiej grać mogą sie z lekka przydać dla zielonych. Dałem Plusa na zachęte. Poradnik nie ma większego przekazu lecz to co mogłeś tu napisać to napisałeś. Masz + na zachęte.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

+ za czas poświęcony nad tym... Ale na prawdę poradnik dla tych co grają pierwszy raz. Bo wiadomo jak GP się zarabia.

Opublikowano

heh, kłamiesz kłamco ! ^^ GP i EXP passy 100% sa z czarnych i szarych skrzyek

No wszystko fajnie tylko chyba wiekszość to wie :P Ja dostałem tylko skrzynke i 3k gp za trening.. coś jest nie tak! Wiedź że coś się dzieje!!!

Specjalista
Opublikowano

mówicie że większość to wie ale sporo ludzi ma problem z GP i często nie wiedzą jak oszczędzać, ostatnio ziomek na QR pytał jakim cudem mam 950k bez GP hazardów

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Mi się to bardzo przydało, mam wielkie problemy z bronią, gram zazwyczaj 3 dni w tygodniu tak do dwóch godzin, moglibyście mi doradzić jak szybko zarobić kase? A i jak wejść w ten trening co za niego sie dostaje kilka tysięcy? Ja właśnie popełniałem ten błąd i kupowałem bronie na jeden dzień, bo inaczej mi sie nie opłacało... Ile kosztuje broń na zawsze, i jakie moge kupić? Jestem w tym zielony, a gra bardzo mi się podoba, mam range chyba sierżant (sgt). Za pomoc dam plusy i piątke na profilu. :)

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

@up

1.Kasa łądnie leci na fireteamach

2.Trening można wykonać tylko raz (można wiecej ale kasy juz za niego nie dostaniesz)

3.Graj na Charlie same noobki jak ogarniasz to Victor lub jak masz k/d -O.90 to Delta

4.Bron na zawsze kosztuje gdzies w granicach 80k Gp (80.000GP) żeby ją kupić Nexon musi ją udostepnic (tzw. promocja) ostatnio było ak-47

5.Jakieś pytania? Pisz Pw chętnie pomoge.

Zbieram Minusy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja przerwalem trening na poczatku gry, jak moge go jeszcze raz przejsc?

1, Najlepiej exp idzie na Fireteamach na mapkach Cabin fever i Black Lung ewentualnie moze byc Quarantine Mode

2, Bronie na perma Za gp Kosztuja 80000GP (80k) I to tylko przy eventach trwajacych 3-5 dni. Ostatnio był AK-74.

3, Jeżeli masz male kd to graj na serwerze Delta

A co do tego treningu to jak sie zalogujesz na swoje konto to wciskasz F1 i pojawia sie takie okienko i w prawym - dolnym rogu jest napis ENTER TO TRANING MODE czy cos takiego i wciskasz go a w reszcie sobie poradzisz.

beznazwygr.png

Opublikowano

Dzięki wielkie, bo umiejętności mam nie najgorsze, gra bardzo mi sie podoba, tylko te bronie na czas mnie wkurzają, teraz powinienem sobie juz poradzic :), a co do kupowania broni, to jak uwazacie jak mam je kupowac jak gram trzy dni w tygodniu?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, można kilkakrotnie przechodzić trening? ;P

Jak tak to proszę powiedzieć z góry dzięki.

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Można dajesz F1 i tam będzie w prawym dolnym rogu Enter Training tyle że nie dostaniesz już żadnych nagród za przejście niego.

EXPmIpC.gif

• 2 miesiące temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Jak zarabiać GP w CA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...