Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bot na Złote Jaja by Immortality

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni bot nie działa, temat tonął w spamie, autorka nie zwracała uwagi na to i nie zaktualizowała linków... Ja to zrobię :D

Bot jest wykonany przez Immortality, a tekst przez xDominikax. Ja tylko wkleiłem nowy link, skan i pozmieniałem kilka rzeczy w poradniku. Nie chcę żadnych Lubię To, ja po prostu jakby odnawiam temat :P

A więc Bot służy do zbierania Złotych jajek na farmie Millerów - program działa dzięki micromacro więc nie macie czego się obawiać do tego dochodzi wyłącznie skrypt .

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/136888659/fa9a392/Zlote__jajo.rar.html

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1b5dbf0cdea629e4659cca071be9efce5990de92fb0a9c2e7b4f0df6f3e959ae-1323195457

1. Rozpakuj

2. Wejdź w folder - micromacro -> scripts -> rom -> profiles (znajduje się tam plik TwojNick.xml zmień jego nazwę na nick postaci która będzie zbierać jaja)

3. Uruchom Grę i zaloguj się na postać

4. Wejdź na ranczo millerów i podejdź w pobliże mpc od misji z jajkami

5. Uruchom micromacro.exe

6. W okno wpisz - rom/bot i wciśnij "Enter"

7. Po wyświetleniu grafiki wciśnij "delete"

8. Po chwili wyświetli nam się długa lista - wybieramy opcję 29 i wciskamy "enter"

9. Postać zacznie zbierać pokarm karmić kury zbierać jaja oraz oddawać i pobierać misję

- Okno programu jak i gry może być zminimalizowane więc spokojnie możemy włączyć sobie film wink.gif

Musimy dodatkowo utworzyć w plikach instalacyjnych gry (tam gdzie jest zainstalowana gra) foldery o nazwach

- "Interface" a w nim "AddOns"

- Po czym wkleić podkatalog "ingamefunction" znajdujący się w paczce w folderze ADDON.

@UWAGA

Musimy usunąć wszystkie pliki ze starego bota, jeśli je posiadamy w folderze Addons

@PAMIĘTAĆ

Ja tylko dałem nowy link,skan i kilka zmian w poradniku. Poradnik wykonany przez xDominikax a bot przez Immortality.

@EDIT

Aktualnie bot zrobiony przez MrAnderson

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie że zrobiłeś nowy temat bo tamtego już nikt nie aktualizuje jutro sprawdzę i dam edit :)

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

a mi coś zaczął w złej kolejności wykonywać czynności jeszcze jaj nie zbierze a już za pasze łapie ;p ale pobiorę twoje pliki :)

Opublikowano

Ej gdzie jest ten plik ingamefunction? bo mi tylko cały czas wciska Esc

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Jajca na Cath są coraz tańsze, podnoście ceny botery jedne! :P

beznazwy1kopiawo.jpg

"Seems so complicated to escape fate

And you can never understand 'til we trade places

Tell the world I feel guilty to bein anxious" - Letter 2 My Unborn Child

Opublikowano

skubi025 - ingamefunction to folder, wsadzasz go do folder RoM/Interface/addons i tu go wklejasz :P jeśli masz stary ingamefunction to go usuń.

Cheaterzmpc - to ja to powoduje ;D Jak widzisz jaja po 17-20k to na 100% moje ;D

Opublikowano

umówmy się wszyscy i zróbmy jaja po 5kk za paczke, i tak będą kupować! :P

beznazwy1kopiawo.jpg

Opublikowano

po wcisnieciu delete nic sie wiecej nie wyswietla po komendirz macro : ok , a nastepnie wlacza tylko esc i nic poza tym sie nie dzieje, oczywiscie wsadzilam katalog ingamefunction do katalogu z addonami ale nic to nie dalo ma kto sjakies pomysly?

Opublikowano

Pierwszą noc chodził super ładnie a drugą już co jakieś 15min wyłączał i tylko cały czas wciskało Esc :/

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Mam pewien problem z tym botem, odpalam go niby wszystko gra ale postać oprócz biegania od punkty do punktu nic nie robi.

Ma ktoś pomysł jak to naprawić?

Opublikowano

Może ktoś z Was będzie mógł mi pomóc albo ma podobny problem, mianowicie:

po pewnym czasie działania bota, rom sie po prostu crashuje, próbowałem już różnych rzeczy i nic nie pomaga (gra odpalana w okienku/full screen, różne rozdziałki, dużo clientów odpalonych/mało, bot z waszego forum, bot z amerykańskiego forum) zawsze to samo crash i koniec, co najciekawsze bot nie crashuje zawsze po takim samym czasie. Zauważyłem, że może mieć to związek z komendą "change harvest distance".

moje dane techniczne:

windows 7 64 bit, NVIDIA GeForce GTX 460 SE, AMD Phenom II X6 1075T Processor, 4GB RAM.

Opublikowano

działa wam bot??

beznazwy1kopiawo.jpg

Opublikowano

więc trzeba poczekać na najnowszą wersję bocika..

beznazwy1kopiawo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...