Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Party Akcept

Vinyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka. Szukam programu ktory na zminimalizowanym silku przyjmowal by automatycznie do party. Nie chodzi mi o auto reform party tylko o akceptowanie przyjecia do party (bo sbot niestety nie posiada tego)

z gory THX

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

jak to nie posiada ?

w party ustawiasz wszystko

1 jakie pt ma przyjmować apply list(że ma przyjmować tylko od osób które ustawiłeś)

2 jakie pt ma rozdawać apply list(że ma dawać tylko osobom które ustawiłeś)

3 czy dla all ma dawać pt i przymować

Opublikowano

w srokingu wiem że jest

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

nie o to chodzi...

1 to akceptuje party do jakiego go zapraszaja a mi chodzi o to ze zrobilem party auto na wing tribe i ide afk, wiec w party matching jest moje pt "WING TRIBE ........" i trzeba mi program ktory przyjmie osobe ktora bedzie chciala dolaczyc ( limit lvlowy ustalony w pt)

@UP przeciez pisze ze sbota uzywam

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Jeśli to party distri/distri to loader akceptuje. Tyle że musiałbyś silka przez niego uruchomić.

Komenda:

/ap help

niewymiarowa sygnatura

Admin Cienia
Opublikowano
Jeśli to party distri/distri to loader akceptuje. Tyle że musiałbyś silka przez niego uruchomić.

Komenda:

/ap help

Loadera nie odpalisz z sbotem, proszę czytajcie uważnie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Aktualnie takiego programu nie ma . . jeszcze. napisz emaila do shivy to moze dodadza w nastepnej wersji.

@Sam sobie zazdroszcze, że mam takiego mądrego kolege, który wszystko wie i umie edytować posty xD

Jest taki program i się nazywa gfx party matching ale działa w rozdzielczości tylko 1024x768 i na clientlessie nie pójdzie. Znajdziesz go na elitepvpers albo jak uważnie przejrzysz mpc. ;]

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=36396 proszę ;p

sygna1o.jpg

Opublikowano

ten program znam sam go wrzucilem na to forum nie raz. ale z sbotem nie dziala (o clientlessa mi nie chodzi)

jak mam odpalone 2 chary na "Hide client" to GFX formuje mi party raz na tym a raz na drugim a przyjec nie akceptuje wogole;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

No bo ten program jest troche prymitywny. Polecam zrobić 2 konta windows i na 1 odpalać 1 chara, na drugim 2. I 2 gfxy. Powinno zadziałać ;]

sygna1o.jpg

• Dodaj nową pozycję...