Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot

propan32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawia się już sam kbot ?

Nie wiem bo skończyłem z kbotem teraz na ibocie. Powiem tak głupie pytanie sam sprawdź jak nasz licencję lub zrób nowe konto i na testowym kbocie sprawdź zamiast takie tematy robić pomyśl ! :-/

Opublikowano

@2up Po co piszesz takie posty?

@topic Kbot nie naprawiał się w wersji 5.49. Cała reszta już się naprawia, więc wina leży po Twojej stronie.

Opublikowano

@2up Po co piszesz takie posty?

@topic Kbot nie naprawiał się w wersji 5.49. Cała reszta już się naprawia, więc wina leży po Twojej stronie.

Człowieku , nic mi ne mów bo się właśnie tak dupcy jak nigdy ! W nocy mi sie wg. nie naprawił , puscilem go od 9 rano co sie okazało wystrzelał mi cala x3 ok. 60k ammo. Narazie działa dobrze , ale nie wiem co jeszcze wyczyni. W dodatku rano pokazywało mu sie zera i tylko ID , ale juz jest ok.

Opublikowano

Bo bocić trzeba umieć. Może latałeś na statki wcześniej i nie przestawiłeś z x3?

Na dodatek w ustawieniach gry trzeba przestawić, żeby nie zmieniało się ammo po skończeniu.

Opublikowano

To co teraz zrobic jak moje konto zostalo zalozone przez poczte wp.pl ??

Nie chodzi o pocztę tylko o stronę na której się zarejestrowałeś.

Tj.

http://darkorbit.wp.pl/

Więc przez to boty wariują.

Opublikowano

Nikt Cię nie zapewniał, że będzie działać.

Nie dostaniesz zwrotu pieniędzy, takiej opcji nie toleruje kbotik.

Jeśli chciałbyś się dochodzić sądowo, zostaniesz też obciążony kosztami za proces, bo w sednie sprawy łamiesz OWH.

Opublikowano

dokładnie chcesz sądzić się o 5euro a będziesz robił przelewy na mhh za 300pln ?? :D

Ja bym poszukał alternatywnego rozwiązania poprzez zmianę bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...