Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z uruchomieniem metin2 pl, DZIALA MI NORMALNIE GDY robie obejscie w notatniku metin2client.bin, ale jak chce ztorrentowac no komputer sie resetuje ;/

Probowalem instalowac sp3 ale nie moge go zainstalowac bo wyskakuje blad podczas instalacji cos z ndis.sys ;/ ;// a nie moge sciagnac tez ze strony microsoft bo ona mi nie dziala ;/

co mam zrobic? PROSZE O POMOC !!!

Opublikowano

Siemka ziom mam identyczny problem pierw sie resetował potem niebieski ekran znowu sie resetuje u mnie tylko pl albo jak gram 1h max bez włączonego domowego wiatraka se dodałem z boku bo se klape otworzyłem właśnie pomożecie nam please :) Np jak pandora sie patchuje to nic sie nie wyłącza i jak skrótem odpale jakimś od fb czy co to jest ok ale też patch nie działa ;/

Opublikowano

Aaaa.. przepraszam że przeszkadzam ale jakieś dobre 1-2 mies temu używałem fb dokładnie m2fish 4.0 by eprel noi działał spoko gdy dzisiaj znowu weszłem zalogowałem sie na modzie i odpaliłem hacka wpisałem tam fishotday wędka +1 więc 2850 i w drugim 4000 i poprostu nacykam start zarzuca wędke i po 2-3 sekundach wyciąga i pisze że przynęta została założona itp i tak w kółko ... prosze o pomoc :):ninja:

Opublikowano

A ej suchaj bo mam wersje 4.1 ale nie wiem jak to hs zrobić ;/ nie kumam bo na 4.0 mam odrazu bot i start metin2 a takto nie mam prosze pomożesz ?

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

co do restartu kompa skopiuj spachowanego metka od kolegi lub sciagnij z neta i graj na kamermodzie

tu masz link do zaktualizowanego metka z 27.10.11

To jest ukryta treść, proszę

skana niema (waga pliku powyzej 50 mb)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zainstalowanie sp3 powinno pomoc

Czytaj ze zrozumieniem, widocznie pisze, że nie moge zainstalować sp3, ponieważ mam problem z błędem ndis.sys dotyczącym karty sieciowej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...