Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany w dziale.

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa informacja, z którą już się pewnie zapoznaliście. Od kilku dni już pomaga mi nowy KidMod - BooYaa. Mam nadzieję, że spodoba wam się jego praca. ;) Na razie większa pomoc nie jest nam chyba potrzebna.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up

daj mu spokój !

Podaj argumenty czemu ?

WG mnie jest bardzo pomocny, można z nim pogadać itd. chłopak dostał szansę i ją wykorzystał :)

A napisz jeszcze kiedyś TY podanie na km działu CF będą 2 km i merkon :D

sygnaah.jpg
Opublikowano

A mi się jego praca nie podoba :))

Mi tez zwlaszcza ze to dziecko ktore leci na reputy i range. Podeslalem Merkonowi kilka argumentow na pw ale to nie pomoglo. Gdyby sie zmienil to bylby ok

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Tak bije range ?

I siedzi cały czas na CF'ie ?

Jakbyście nie wiedzieli to udzielam sie tu najbardziej, pomagam, zamykam tematy, raportuje.

Co do Ciebie Strup3k to latasz bo wszystkich działach i 'Ty" bijesz range, na CF'ie widzę cię rzadko. Jakoś Merkonowi podoba się moja praca.

Sorki ludzie ale mam 16 lat, znam ortografie i jadę w tą grę jakieś 2 lata. -.-

PS. To nie spam, czysta odpowiedź.

Opublikowano

Chłopie, w CF'a grasz 2 lata, i znasz sie na nowinkach itp. ale nie masz pojęcia o problematyce tej gry i twoje posty nie są trafne.

W ogóle nie wiesz, jak dany problem rozwiązać, ciągne powtarzasz tylko :

- Usuń folder z grą i ściagnij na nowo

- Wyłącz Antywirusa

- Przeinstaluj grę

- Przeczyść kompa Ccleanerem

A to nie wystarcza, bo są coraz bardziej trudniejsze błędy.

Jak ja byłem Kidem i później Modem to dniami przeglądałem zagraniczne fora, by wiedzieć coś o nowinkach, oraz o problematyce gry.

Niestety, ale u Ciebie takiego czegoś nie ma..

Zamykanie tematów nie jest trudne, wystarczy jedna akcja, a raportować może każdy, nie tylko ty :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Zauważ, że większości te "czynności" pomagają, a jeśli nie to dopisuje inne rzeczy bo wiem jakie ludzie maja problemy. Po prostu mam znajomych którzy maja różne problemy. Zamykanie tematów jest proste ? To czemu zamykałeś każdy temat który nawet nie był wyjaśniony ? Raportowanie, łatwe ? To raportuj sobie w koło i zobaczymy czy będzie łatwo...

Ja jestem KM, i mam zamiar być Mod'kiem, walczyłem o KM teraz mogę walczyć o Mod'ka. Jeśli się uda będzie dobrze, jeśli nie, będę próbował dalej.

Więc ja już kończę rozmowę z tobą.

Opublikowano

Zamykałem, bo było tam łamanie regulaminu plebsie -,-

A ty ? Odkopuje ktoś temat sprzed roku, a ty się jeszcze w nim udzielasz. Propsy.

Weź skończ dzieciaku bo lecisz tylko na rangę, i chuj Ci w dupe.

Teraz zareportuj mojego posta, i napisz, że Cię obrażam.

Dostane 5%, może bloka na pisanie, albo w ostateczności mana na 24/48h i co Ci to da ?

Chuja więc wypierdalaj do swojej gimbazy .

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie spodziewałem sie takiego zachowania po Tobie Stupek. Strasznie szczeniacko. 5% + blok pisania na 24h.

Wszelkie uwagi dot. pracy nowego kidmoda prosze zgłaszać mi bezpośrednio na PW.

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale po jakiego grzyba wy się kłócicie? Gra 2 lata, wie mniej więcej o Co chodzi a najważniejsze jest to, że się udziela. A że zdarzają się jakieś wpadki, to wiesz... Nie każdy jest doskonały.

On nie musi WSZYSTKIEGO wiedzieć na temat CrossFire, ważne, że się udziela i jakoś mu to wychodzi.

Nie wiem czy napisałem to poprawnie, czy nie.

A tak po za tym, jak leci na rangę, to nie zostanie modem. Nasz merkonik nie jest debilem i widzi, czy mu naprawdę zależy. Nie znam sytuacji, ale Merkon nad nim czuwa. Nie wiem czy czuwa tak, jak czuwał nade mną, ale robi to na pewno :)

PS: Nie poprawiać mnie, późna godzina a ja jestem zmęczony xD

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...