Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Eea Podobno rozwiazuje umowe z dr pepper....

AdiBrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem info od pewnego kolegi z bfh ze ea ma rozwiazac umowe z dr pepper w styczniu przyszlego roku !.A wiec postanowilem podzielic sie z wami kodami ktorych mam sporo xD....Kto Pierwszy ten lepszy :]...

Proszę  Bardzo : ) !.!

K4REEALB0N3A

L4REEALASJF4

L4REEALASJF4

N4REEALV14J9

Gng8i.png
Opublikowano

Googlus a to juz daaawno temu byloo xD.... i jeszcz mi zostalo po tym troszeczke ^^

edit&

nie spamuj juz ci wyslalem ; o

Gng8i.png
Opublikowano

-.-' Temat zaczyna sie roic od spamow to mialo byc info ze ea rozwiazuje umowe a nie spamowanie Proszę o zamkniecie tematu ;/..... a nie proszenie o kody -.-'

edit&

jezeli cos chcecie piszcie na pw rozwiazanie.. ;)

Gng8i.png
Opublikowano

czmu tu na forum o hackach a niema tu zadnej osoby cwanej osoby ktora nie wymysli zadnego sposobu na kody szkoda ze umowe rozwiazuje bo pewnie juz nie dostane tych stroji

Opublikowano

@up

Misiu, nie ma generatora do pobrania.

Nie grozi za to ban. Te kody z tego tematu pochodzą z generatora, a jak widać bana nie ma.

@down

Może nie zbyt precyzyjnie się wyraziłem, kody pochodzą z pewnej strony, gdzie co jakiś czas jest umieszczana reklama z kodami, po każdym odświeżeniu strony masz nowy.

Opublikowano

@up

Misiu, nie ma generatora do pobrania.

Nie grozi za to ban. Te kody z tego tematu pochodzą z generatora, a jak widać bana nie ma.

Mógłbyś podać mi adres tego generatora? Wyślij na pm jeśli możesz.
Opublikowano

całe szczęście, ja korzystałem z generatora z rok temu i naładowałem każdą postać wszystkimi możliwymi strojami...

a pro po, googlus w ogóle ostatnio działał generator? bo jakoś nie patrzyłem ;)

Opublikowano

całe szczęście, ja korzystałem z generatora z rok temu i naładowałem każdą postać wszystkimi możliwymi strojami...

a pro po, googlus w ogóle ostatnio działał generator? bo jakoś nie patrzyłem ;)

Ja tak samo :] i jeszcze mi zostalo ich troche xD... xD

Gng8i.png
Opublikowano

Możecie podać tą stronkę z generatorem??? Albo z 2 kody na pw będę bardzo wdzięczny ;) + like i 5 ;]

Pamiętaj .. Czas leci

<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-blog-topics/free-flash-clock-183.swf width=200 height=200 wmode=transparent type=application/x-shockwave-flash></embed>

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano

http://projects.eyewonder.com/barcode/getCoupon_test.aspx?couponId=772306

to było to, ale już nie działa ;)

chyba że ten ostatni działał pod innym adresem...

Opublikowano

No jak wszyscy to ja tez :D, wyslesz mi pare kodzikow na pw? Sorki za spam :) Bedzie limit lajkow i piateczek do konca roku mowie to serialnie :]

200 post ! xD

Edit: No prosze wyslijcie mi pare kodow :( Ja bym rozdal tutaj jak bym wiedzial ze generator dziala. Prosze o chociaz jednego..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...