Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes&Fidget Private Serwer High Rates(Nabór)

Kamikazio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Mikołaj

Posada : Administrator/Moderator Forum

Doświadczenie w komputerach i Shakes&Fidget oraz w swojej posadzie : Bardzo duże

Przykładowa Praca(u Grafika Obraz, sygnaturka czy coś w tym rodzaju) : JW

Numer GG/Skype : GG:15919034 Skype: diabolec

Bot creator 😀

Opublikowano

Kamikazio - A ja ci polecam jak na razie dać sobie z tym spokój jak nie masz o tym zielonego pojęcia ; ) bo będzie nie wypał .. chyba że już olałeś ten serwer:P ale nie wiadomo.

Wiem coś o stawianiach serwera jak się nie umie na gamecenter .... to byli nawet tacy co po 5 razy pisali serwer serwer a i tak był nie wypał ;). a i lepiej dla ciebie napisać np. Temat co i jak , nr gg , e-mail i niech się tam zgłaszają i coś myśleć a nie robić nadzieje komuś że będzie priv z np. dużym expem :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Witam.

Po długiej przerwie nie odzywania się w tym temacie chciałem wam powiedziec ze prace nad serwerem staneły ale mam zamiar nimi potrząsnać ZACZNE dokladnie to robic jak znajde dobrego Programiste który pomoże nam Obalic problem z niedzialającymi madułami. Nie wiem dlaczego ale kiedy postawilem pliki na VPSie to all działa ale kirdy chcem polączyc się na mojej przegladarce to jest tylko czarny ekran prosze o pomoc !!

V Zaprszam na Moje Forum V

banerek.png

V Oraz do mojego Tematu V

http://www.mpcforum.pl/topic/531564-zaproszeniepokemon-blackwhite/

Opublikowano

Podstawy php. Wystarczy odblokować pliki. W jakimś pliku (nie podpowiem - było na forum) jest ustawiony limit osób na stronie "0" a wystarczy zmienić na np. "10" ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Podsumowując: nic nikomu nie oferujesz za udział w projekcie, sam ogólnie mówiąc nic nie umiesz (tj. grafika, znajomosc php, mysql itd.). o.O

Raczej wątpię, żebyś miał jakieś poważniejsze oferty.

Popracuj trochę nad wyobraźnią...

Opublikowano

Powiedzcie mi, czy to jest temat, ktory szuka chetnych, czy to jest temat tylko do wyśmiewania ich?

Opublikowano

Hahaha Czy ktoś ktokolwiek ma więcej jak 12lat w tym temacie czy same dzieci które nie mają o niczym pojęcia?? Dla mnie to jest jeden wielki nie wypał a jak odejdzie programista to co?? Serwer padnie bo potencjalny HOST nie będzie umiał sobie poradzić z błędem czy hakerem hehehe ... Dlaczego bierzesz się za takie rzeczy nie znając się na niczym? Php, java, mysql same podstawy najpierw pomyśl potem rób a co do tych REKRUTACJI to jest bez sensu bo większość wyssała sobie all z palca przykład @UP. Dobry grafik który robi grafike w PAINCIE hahahahaha xD Proszę was jak to czytam to mnie brzuch ze śmiechu boli :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o ten serwer to narazie go nie robie ponieważ poprawiam oceny w szkole. Wiem co zrobić z tym czarnym tłem bo rozmawiam z Krycha i on mi pomaga. Nie nabijaj sobie postów bo te twoje denne słowa są bezużyteczne. Projekt zamierzam zrobić ale nie robi się tego w kilka minut czy godzin. Ja nie chcem 100% S&F tylko chcem dodać kilka swoich dodatków. Mam zamiar dodać do tej gry tzw. Mape RPG z innych silników oczywiście z inna grafiką aby gra była bardziej fantastyczna. Co do pixelków na tej mapie to mam Pixelarta jescze z serverów Tibia. Więc nie czepiaj się bo tylko nabijasz posty !!

Pozdro, Kamikaz

banerek.png

Opublikowano

Stary, skad masz wiedziec jak maluje?

Jak powiedzialem wrzuce prace, wtedy mozemy pogadac...

Specjalnie dla ciebie: MOJA STARA PRACA...

beztytudu.png beztytudui.png

Opublikowano

Napisz na GG:12837003 to porozmawiamy :)

banerek.png

Opublikowano

Imię :Kamil

Jestem grafikiem sygna dla kumpla:

imagescakmhz28.jpg

oraz wygrałem konkurs w notale na najlepszą sygnaturę na halloween

GG wyślę ci na pw

wrazie pytań pisz na pw

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Hah nie nabijam sobie postów tylko wiem że masz max 15lat do tego nie znasz żadnych podstaw programowania twoje wypowiedzi są denne i niezrozumiałe czyli krótko mówiąc serwer to będzie jedna wielka porażka oraz dziecinada z dodawaniem sobie lub kumplowi lvl, kasy i grzybów, dawaniem itemsów graczowi który powie Ci "serwer jest Super!" A co do zgłoszeń to po jaką cholere wy się zgłaszacie jak team ma już więcej członków jak prawdziwy team S&F. Nie wiem co was ciągnie do tego dzieciaka bo on i tak nie postawi tego serwera... Takie jest moje zdanie i opinia o tym... Jak bym był modem to już dawno by był warn dla właściciela tematu + dell topic ...

Opublikowano

Widze że zazdrość pomysłu cię zciska. Spoko mów sobie co chcesz ale jak widać inni chcą pomóc a tacy jak ty nabijają posty :)

Pozdro dla cb :)

banerek.png

Opublikowano

Haha proszę cie. "zciska" zciskać to cie może czaszka bo nie za bardzo ortografię umiesz a inni nie chcą pomóc tylko inni chcą kase, lvl i grzyby dzisiaj nie ma ludzi pomocnych dzisiaj są ludzie chciwi i ci co chcą zarobić takie życie :D A co do tematu to jak dla mnie jest on do zamknięcia bo robi się spam a do tego dzieciaki zaczynają bawić się w dorosłych ludzi :D Wisi mi ten temat bo właśnie poleciał raport pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...