Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot

maciekshox3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie wiem o co Ci chodzi... Pewnie myślisz o "starodawnych" botach, które klikały na mapie zbierając skrzynki... Takich już się nie używa. Odpalasz bota (w FAQ masz ich spis), on chodzi w tle i nic Cię nie obchodzi :>

2. Pewnie tak, ale będą lagi.

Opublikowano

Nie obchodzi mnie czy będą czy nie , mam blokowane kilka portów przez mojego operatora i chciał bym grac bez nich .....Wiec w jaki sposób można było by to zrobić :) Jeżeli da radę tak zrobić odpłacę się w jakiś sposób

Opublikowano

No dobra ale ; 1 nie działa mi okno gry tzn po włączeniu okna pisze połączenie przerwane , czyli bot raczej by nie mógł działać ? Bo kilka portów jest blokowanych .........I tak jak pisałem czy da radę grać bez tych blokowanych portów ( blokowane przez operatora , radiówka )

Opublikowano

@UP: Toż ci wytłumaczył dredre że nie musisz mieć włączonego okna, możesz mieć wyłączoną przeglądarkę. On inaczej loguje się do gry niż normalnie.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

@UP: Toż ci wytłumaczył dredre że nie musisz mieć włączonego okna, możesz mieć wyłączoną przeglądarkę. On inaczej loguje się do gry niż normalnie.

Tak tak , pewnie loguje się przez konsole administratorską. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Bot loguje się normlanie tak jak normlany user, normlanie wybiera serwer i normlanie ustawiasz bota. Nic nie dzieje sie para normlanie lub przez konsole administratorską :P

@up nie wiadomo sproboj trial kbota puscic i zobaczy czy ci sie zaloguje(badz jak wykorzystales trial kbota to jest jeszcze trial ibota.)

Opublikowano

wiesz co zadzwoń do operatora i poproś o nieblokowanie portów dla danej strony

chociaż znam osoby które same chciały sobie blokować neta hehe

Opublikowano

Dzwoniłem już tylko ze operator tłumaczy sie ze tłumaczy się tym że mam nowy system internetu , a on jeszcze na takich nie pracował ;/

to spytaj się kiedy mógł byś wiedzieć jak " skapnie " się ocb

większość systemów internetowych jest jak windowns tylko więcej błędów

Opublikowano

Dzwoniłem już tylko ze operator tłumaczy sie ze tłumaczy się tym że mam nowy system internetu , a on jeszcze na takich nie pracował ;/

Jak się nie zna to niech się za to nie bierze.

Nie wiem jak to u Ciebie wygłąda, ale jeśli operator z swojej strony tego nie blokuje, możesz sam odblokować porty.

Opublikowano

Sranie w banie postrasz ich kosztami sądowymi/