Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pitch_Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z zalogowaniem się co CA,ponieważ wywala mi że jest złe hasło(gdy jestem w grze).Jak chcę się zalogować na stronie to nic się nie dzieje.Stał się to wtedy gry grałem na OilRig - crash i pojawienie się okienka jak po zamknięciu gry.Nie gram na hackach i nie mam ich na kompie.Zaznaczę że na 2 koncie któro mam to wszystko jest normalnie.

Proszę o pomoc!!!!!!!!!

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Niestety nie mam email,mam tylko datę urodzenia.

Przed chwila dodałem swój nick do znajomych a tu dostępny!!!

Napisałem do gościa i jest złodziejem i tak dalej to odpowiedział ze to jego konto i zaraz wyszedł.

Opublikowano

Czasami jest taki lag,że hasło itp nie działa.Sam wiem jak to jest,bo czasami taki problem mam w Tibii.

Na stronkę mogę sie zalogować ,a do gry nie.

Zaczekaj jakąś Godzinkę,jeżeli dalej bd to samo to zajmiemy się kombinowaniem ;p

@edit

jak nic się na stronie nie dzieje ? Możesz pokazać screena ze stronki ?

9368_gold.png

Opublikowano

Nie nigdy nic nie pobierałem.

Jak loguje się na stronce to po prostu po wpisaniu loginu i hasła strona się odświeża,i nic się nie dzieje.

Dodam ze z konta znikło mi 150 tys. GP, i ktoś zmienił mi narodowość.

Opublikowano

Wszystko jasne, ktos ci wbija na konto dlatego ci wtedy na oil

rigu wywalilo i to nie jest ze haslo ble

dne tylko ze zostanies rozlaczony bo ktos wbija z innego kompa.

Pisz do suportu, albo odzyskaj dane sposobem bebsona. Przeskanuj takze kompa.

Opublikowano

Nie napiszę do supportu bo nie mogę się zalogować!

Więc ta opcja odpada.

Aten sposób Bebson to o co chodzi.Ktoś poda link do tematu albo opiszę jakoś?

Opublikowano

Ale po co ci sposób Bebsona jak i tak nie możesz się zalogować na stronce?? Ktoś ci po prostu ukradł konto...

http://www.mpcforum.pl/topic/430410-vid-tut-zmiana-hasla-bez-danych/

Opublikowano

a jak mogę zapobiec temu co się koledze stało?

Po po prostu nie ściągać żadnych podejrzanych rzeczy,nie odbierać niż przez GG,nie rejestrować się na żadnych dziwnych stronach,a co najważniejsze posiadać FireWalla i skanować PC.

9368_gold.png

Opublikowano

Sprawa chyba zamknieta. Nexon nic z tym nie zrobi tlumaczy kradziez jako twoja wine nie ich i konta nie odzyskasz ;] Dlatego polecam tak jak up stosowanie FireWalla, antywira, zabezpieczen windowsa i skanowac kompa i oczywiscie nie pobierac/nie wchodzic na podejrzane strony.

-Ushio.png
Opublikowano

Aha,no tak.

Trudno,nic nie poradzę.Już po koncie.

To jest najgorsze właśnie,ponieważ będziesz miał problem udowodnić,że to twoje konto nie mając dowodów .

9368_gold.png

Opublikowano

Może napisz do NEXONA, że konto zostało skradzione, że albo niech je odzyskają albo zablokują

Co prawda na odpowiedź od nich poczekasz "troszkę" -.- ..Sposób Bebsona sie nie przyda :/

Próbuj pisać do nich jakieś podanko, może odpowiedzą

Opublikowano

Prezes Tak to teraz udowodnij im ze to bylo lub jest twoje konto ? No w jaki sposob to zrobisz ? wyslesz im screeny z gry ? Tak robiles je wczesniej z mysla o tym ze ktos ci kiedys ukradnie konto...

Tez moge im sobie napisac ze konto od np. Omka jest moje i chce do niego pasy Oo

Tak Nexon ci je zablokuje chcialbym to widziec.

I co napiszesz w podaniu ?

"Czesc mam na imie michal i ukradli mi konto z nickiem xxx i byl tam level xxx i bylo tam pelno itemek za nxy"

FacePalm -.-

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

No jak byś ruszył główką, to po logach .. Chyba skoro to ich gra to mają do nich dostęp.. I mówię, że może spróbować

Najprawdopodobniej tylko w ten sposób trafią po nitce do kłębka..

Opublikowano

ostatnio widziałem jak jakiś gościu o niku G_M-Report czy jakoś tak wysyłał na megaphonie różne stronki dotyczące combata. Na tych stronkach miałeś podać passy i inne dane a potem mogłeś np. kogoś przez tą stronkę zbanować. Nie była to strona nexona tylko jakieś dobre podróbki. Jeśli właziłeś na takie coś i podawałeś passy to mogłeś od razu zmienić login i hasło do konta, ale skoro ty nawet nie pamiętasz danych do zmiany hasła itp. no to cóż konto stracone. A co do tego gościa G_M-Report to nie właźcie na te stronki nie podawajcie passów ja zobaczyłem jego nick na combatarms.nexoneu.com i okazało się że to zwykły rekrut nawet nie ma znaczka GM.

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Konto już mi zablokowali.Akurat na mnie musiało paść.K**** szkoda.

Zablokowali mi konto do 22.7.9999 :D ciekawe.

Już zacząłem grać od nowa,mam nadzieje że się to już nie powtórzy.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...