Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaka mam 2 postacie a Gromo 61lvl Aura M5 Berek M6 Wir M5 Biolog oddane 13matowych Body i 30lvl body Aura M1 i mam na tym servie Itemki:

Boga+7,żelek+7 , lwia tarcza +7, Lwia zbroja +7, buty +1kPż, naszyjnik +1kPż, branzoleta +1kPż, ebo +9

I teraz mam pytanie czy grać 61 czy 30 levelem? Bo wymyśliłem sobie niezły plan do tego 30lvla a mianowicie... Z racji tego że chodzę do szkoły nie mam zbyt wiele czasu na grę więc ustawiał bym sobie FB i codziennie czytał bym Aurę Miecza i Berek a gdybym wbił już skile na M8-G1 wbił bym 40lvl i tak do 55 dropił bym KD na metkach diabła i wbijał skile na wyższe G... Natomiast na 61lvl nie mam żadnego pomysłu mógłbym go sprzedać i kupić sobie Yang Lub Smocze Monety.

I teraz mam do was pytanie. Czym lepiej Grać?

Opublikowano

zrob tak- graj 61 lv w wolnych chwilach czytaj na nim ku a jak idziesz 30lv ustaw na fb:) ja tak zarobilem w tydzien ok 1kk nie wysilajac sie zbytnio:D

grajac ofc w csa prz tym:)

*1kkk

/edit 2 znaczy ja sie duzo bawilem wiec zarobki byly troche zmniejszone- dziennie ok 300kk zarobie, czasami nawet wiecej.

Opublikowano

Tym 30lvl-em to bys dlugo na fishbocie nie polowil a tak po zatym graj tym 61 chodz na metki drop kamienie itp. lub tym 30 wbij 35 i zrob boja eq takie w miare i do M2

Opublikowano

Zrób sobie dropa (Ten 30 lvl ) i bij metki w m2 . Zbieraj na postać 61 lvl

Opublikowano (edytowane)

przecież tym 61 możesz bić metki 55 bo drop będziesz miał, chyba lepiej grac 61 niż 30

możesz też próbować metki 65 z bufem bądź chodzić na dt i metki 60 rozwalać

Edytowane przez WISLA 1906
Opublikowano (edytowane)

Siedzenie na fb według mnie nie jest zbyt dobrym pomysłem - możesz robić te skille, ale pamiętaj, że zawsze może ktoś cię , tu brzydko się wyraże, podje*ać. Ja radzę ci, żebyś z 30 lvl dropił sobie w m2, a 61 lvl robił biologa , expił bym go do max 70 lvl i wtedy przestał bym grać do poziomu wbijania skilli i ewentualnie biologa jeżeli go nie ukończysz jeszcze.

Edytowane przez artcal

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Najlepiej będzie ci zrobić sobie driopka załóżmy tam 25-30 lvl i isc do M2 szukać metinów i bić je dropic KU/KD - I SZASTAĆ YANGAMI :D!

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Graj dalej Tym wojkiem wyższy lv szkoda czasu na nowe wbijanie.

A tam ty dobij sobie na metki 35 lv i boja.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...