Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuję odpowiednich skryptów do tibi auto.Posiadam 18 lvl druid z srednim eq i 16mlvl.

Bije z lodu, a za niedługo ze śmierci.Potrzebuję aby bot robił : Expił na wybranym expowisku wpisanym w skrypt, zbierał kase, odnosił ją do banku, kupowal mana potiony i sie leczył.

@edit Ewentualnie mogą być skrypty do blackd czy jakos tak.

Edytowane przez Kosa323

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ehh. tutaj Chyba skrypty nie potrzeba, wystarczy ze przejdziesz się z zaznaczonymi funkcjami w Auto map czy jakos tak, do NPC z potionami, bankiera, i sie leczył to tam w spell wpisujesz jesli exure to Exura zaznaczasz potem od ilu ma sie leczyc, aa bankier idziesz do bankiera w Tibia Auto wchodzisz na Auto Bankier (czy jakoś tak) wpisujesz od ile GP (Gold Coin's) ma odnosić kaske, i w auto seller jeśli ma kupować potiony to tam musisz szukac (tym sie nie bawiłem wiec za bardzo niewiem) i wyszukujesz Sellera (Sprzedawce/NPC) i do tabeli BuY dajesz mana potions>(na start jest 0 ale pod tymi nazwami items'ów są cyferki wpiszesz jaką chcesz i bd smigać po tyle MP.<--- Nie bawiłem sie ale spróbój.(ALE PAMIETAJ ŻEBy SIE PRZEJSC DO NPC BO NIE ZNAJDZIE ICH BO TO JAKBY ODKRYWA MAPĘ.)

Edytowane przez patras1357