Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• -Nazwa Gry - Wiedźmin
  • -Dokladny opis Problemu - Zakupiłam płytę, wkładam do napędu i mi nic nie wyskakuje.. wchodzę w KOMPUTER>DYSK F/E i klikam zainstaluj lub uruchom program/otwórz a mi wyświetla takie coś:
    F:\ Nie można odnaleźć aplikacji.
    E:\ Włóż płytę stacji dysków do Stacji Dysków DVD.
  • -Wzmianka czy gra jest oryginalna - Oryginalna

Opublikowano

Masz zainstalowanego Deamona Toolsa ? jak tak to go odinstaluj i zobacz wtedy.Jeżeli nadal nie będzie działać to możesz mieć coś popsute ze stacja dysków.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Cos masz z napedem , niesadze zeby DT mial z tym cos wspolnego,zawsze mozesz sprawdzic czy u kogos bd dzialala płyta,jelsi tak,bd 100% pewnosc ,ze masz cos nie tak ze sprzetem.

Jest tez opcja Wirusa,ale to malo prawdopodobne,ale na zapas przeskanuj komputer.

Opublikowano

Patrząc na ss widzę, że dvdrom nie odczytuje wgl płyty, więc jeśli możesz to przeskanuj cały komputer antywirusem albo zrób format, jeśli to nie pomoże spróbuj innym napędem odpalić grę na tym komputerze.