Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sniperka

shitmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące sniperek w bf3. Czy jest jakaś snajpa która zabija na hita? (nie w head shot'a).

Pomogłem daj "+"

Opublikowano (edytowane)

nie grałem w bf3 ale na 99% mogę ci powiedzieć że każda? Musisz poprostu trafić "heada" ;]

@2x down. dlaczego warny ?^^ napisałem wyraźnie że w bf3 nie grałem lecz w bad company baardzo dużo czasu i tam każda broń wyborowa zabijała na hita pod warunkiem że trafiłeś w heada.

Edytowane przez sebek22

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Gość malutki688
Opublikowano

kurna mam nadzije ze warny sie posypia, na hc nie kazda sniperka na hita sciaga nawet jak w klatke trafisz.

sw 98 nie siciaga mk 14, swd i sks nie scigaja, przedostatnia sniperka tez nie.byc moze ostatnia ale nie wiem

Pasjonat
Opublikowano

Ostatnia snajperka na hita ściąga. A tak to możesz każdą na hita tylko musi być zmienione ustawienia serwera że każdy gracz ma np. 60% hp.

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

żadna snajperka nie ściąga na hita (chyba ze w głowe )

SW-98 bardzo celna i w miarę szybko przeładowuje szybko dostępna w grze (okolo 70-85hp /100hp w klate)

M40A5 gorsza celność niz sw ale szybko przeładowuje (okolo 60-80hp/100hp w klate)

M98B troche lepsza celnosc niz m40a5 a gorsza niz sw wolno przeładowuje malo naboi ma najwiekszy dmg (gdzies 80-95hp/100) jest jakies 20% zabicie na hita w klate

Moim zdaniem najlepsza snajperka to sw (sam używam) nadaje sie na wszystkie odległości , no poza bardzo dużymi 700m + to polecałbym m98b

to co napisałem to z mojego doświadczenia nie wiem jak jest naprawdę ale naprawde polecam sw jak narazie to nie ma lepszej

Gość malutki688
Opublikowano

u jak w tym bf-ie sw najlepsza to ja sie za snipera nie biore.moim zdaniem totalnie spatolili ta klase;/ sw nie jest juz tak fajna jak w bc 2.strasznie mi gola brakuje;/ i c4

Opublikowano

u jak w tym bf-ie sw najlepsza to ja sie za snipera nie biore.moim zdaniem totalnie spatolili ta klase;/ sw nie jest juz tak fajna jak w bc 2.strasznie mi gola brakuje;/ i c4

No z GOL'em to się najs kampiło , np na wzgórzu na Isle Inocentes

1373369406-U138092.png

Gość malutki688
Opublikowano

na isle na poczatku na wyspie a potem na wzgorzu to m95 bylo najs

Opublikowano

ja nie lubie snipem grac, nie wiem czemu. Polecam ci wziac sw. Ostatnio jak gralismy na 'Przeprawa przez Sekwane" to kolesie nimi ownili i wbijali srednio 5-8 killi bez deada.

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...