Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Spec i minigun

Croopek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Jestem zainteresowany kupnem speca, na 30 dni, hm... trochę lipa.

Więc bardziej nastawiłbym się na kupno go na perm, tylko jak i jak duże jest prawdopodobieństwo na trafienie tego na perm.

Mam range SRT( 3 zółte kreseczki do góry) i KD blisko 1.0.

Co polecacie najbardziej?

EDIT: Speca chcę kupić żeby nabić trochę lvl, a spec z minigunem na fireteam to jest niezła zabawa i dużo expa =))

Opublikowano

Speca nie można kupić na perma, można go wylosować na perm z czarnej skrzynki, lepiej kupić speca niż inwestować w czarne klucze. Jeśli chcesz szybko wbić lvl, kup speca+M32 i exp passy 100%, i graj na QR, fireteama raczej się nie opłaca, za długo trwa, a exp przy przejściu go jest porównywalny do QR.

Opublikowano

Szansa, że ci wypadnie spec na perma z skrzynki to hmmm.... 1/10000 ?? Najlepiej kup M32 na 30 dni i speca i idź na QR na platinum.

Opublikowano

SRT ??

Jest taka ranga ??/

SSG może....

Kup sobie speca tak jak oni pisali.

M32 przy tym hornet albo clymore i jest lepiej.

Albo flamer nie jest zły ;)

Można też tą mine najnowszą dla speca wypróbować ;D

....

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Chodziło mu o SGT icon_sergeant.gif

Ahh... i jeszcze więcej wbijesz expa na QR niż na FT, kiedyś to się grało tylko FT, ale po zmienieniu expa bardziej się opłaca QR

Opublikowano

czemu m32 a nie miniguna?

I ile lvl mogę tak mniej więcej wbić przez te 30 dni speca grajac te QT? na exp pasach 100%?

I co z exppassami 200%? skąd je wziąść?

Opublikowano

Exp passy były tylko z 5 shota v1. Już ich nie będziesz miał. Co zrobisz z miniguna na QR ? Lepsze tam jest M32.

Jeśli będziesz grał non stop to wbijesz około 2lt.

Opublikowano

M32 jest 100% lepszy niż Minigun, ponieważ 3-4 strzały z M32 i zombie padł a z Miniguna nie zdążysz, ponieważ narobisz dużo hałasu i zombie się zlecą... Wiec polecam ci kupno M32 i jak chcesz to 2 Special slot i Claymore, a także miny.

Opublikowano

Najlepsze Expy to QR,Bombing Run .

Ogólnie nie opłaca się topić kasy w speca itp ponieważ to tylko waste kasy ...

Lepiej jeżeli już to kupić sobie LAW,nady,miny i grać bez speca.

Jeżeli potrafisz grać to wyjdzie ci na to samo

9368_gold.png

Opublikowano

Omek ale on nie ma rangi ani pewnie gp zeby sie tak odwalic na QR za gp.

Hmm ja osobiscie nie gralem z m32 bo chodze w innym dosc dziwnym zestawie na QR bo rpg, claymore, detonate granate, miny i az dzisiaj musialem dac screena bo typy z m32 nie mogli sobie nawet pograc bo mialem 20/8 killi.

Dobrym zestawem tez jest m32 i Auto Turret.

Ps: flame nawet nie kupuj bo nie pograsz bo beda kikac bo kidy placza Oo i tego wlasnie nie rozumiem Flame to bron jak kazda inna i za to nie powinno sie kikac

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

RPG zabija infecteda 1 rakieta czy nie?

Jeżeli ma mało HP.RPG ma ok.100 DMG więc sam wyciągnij z tego wniosek..

Dodam,że combo 3 miny (200+dmg)+ RPG 100 dmg = zombie ded ;p

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

@omek: miny biorą po 80 HP, law tak samo, a RPG po 90 DMG :)

więc masz 240 dmg z min a z RPG 80-90 zależy jak trafisz

a czasem bywa że zoombie ma 375 hp jak założy heavy/tanker vesta

no Hauser to już wgl ma 400+ hp chyba jak jest hostem

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Jest opcja żeby ktoś z osób które to pisały lub ogólnie z forum giftnal mi to m32 lub miniguna? Oczywiście plus na forum, 5 no i kupując nx jakoś się odwdzięczę czymś jak zakupie nx ma te broń. Jak coś to proszę o kontakt ma gg 11573345. Odwdzięczę się!

Opublikowano

A czy kupując np to m32 mogę je przedłużyć weapon renewalami?

Nie?Nic z fioletowej zakładki nie można przedłużać Renawalami .

Jest opcja żeby ktoś z osób które to pisały lub ogólnie z forum giftnal mi to m32 lub miniguna? Oczywiście plus na forum, 5 no i kupując nx jakoś się odwdzięczę czymś jak zakupie nx ma te broń. Jak coś to proszę o kontakt ma gg 11573345. Odwdzięczę się!

Nie sądzę ,czy ktoś wyda w ciebie 23 zl .

9368_gold.png

Opublikowano

No fajnie, mam speca (raven), m32, claymory no i exp passy 100% i masz wychodzi mi po 700 expa za runde. Jak wyciągnąć więcej? Jakieś porady? Z reguły mam mniej wiecej 5zabitych infectów

Opublikowano

No fajnie, mam speca (raven), m32, claymory no i exp passy 100% i masz wychodzi mi po 700 expa za runde. Jak wyciągnąć więcej? Jakieś porady? Z reguły mam mniej wiecej 5zabitych infectów

700 to ja z exp passami 40% wyrabiam ...

Prosty sposób: Zabijać więcej zombie,mieć fuksa i survivalować jako człowiek

9368_gold.png

Opublikowano

Najlepiej graj na Overdosie i chowaj się na platformie na dole. Ustaw z 1 strony claymore, a z drugiej miny. Żaden Zombie się nie przedostanie do ciebie. Jeszcze lepiej jakbyś nie był sam.

Opublikowano

Ja polecam inny sposób.Wbijasz do lab,stawiasz claymore przez wejście na tą skrzynie na przeciwko kamery,rzucasz 2 miny i czekasz aż jakiś pajac wbiegnie ;p

Mi się raz udało nawet Fantastica tak zrobić . Jeden minus często zarażają cię tam używając glitcha .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...