Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dlógo To Jeszce Potrwa?

TomaszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wracajac do tematu kto stworzyl metka , to zalzey o ktore serwy chodzi , jesli chodzi wam ogolnie o metka globalngo to stworzyla go firma GF z NIEMIEC , a jesli chodzi o te dupne i mala stojoce serwy ( fajne ) xD to zrobili je Chinczycy !

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

czekam do jutra.Jeżeli dalej będzie offf server padł.Podobnie jak Clubb wszystko fajnie błąd i koniec.Po prostu większość tych priv servów prowadzą dzieci zajarane zbrojami Gm i all +9.Ciekawe czemu priv servy Cs/Warcraft,lineage stoją pare lat i mają się dobrze a metin pada co 7 dni.

Opublikowano

up , jak to sa takie dzieci a taki dorosly jestes postaw taki serw na 10 min jestes kozak ! PS nikt ci nie kaze na tych dypnych serwach grac wiec papa chlopcze

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

powiem Ci tak.koszty servera w metinie są wieksze niz np. cs'a moi koledzy jeden 13lat drugi 16 i mój kuzyn 17 lat postawili klanowy sever cs'a

miał on 20 slotów+ fajnie sie grało codziennie pełny admini mimo wieku ogarnięci.. trzymał on o ile dobrze pamietam z 9 miesiecy? potem padł klan sie rozwiązał i koniec .. a tutaj 2-3 tygodnie GM'om sie nudzi przerzucaja sie na inna gre bo to 13latki wiec nie ma sie co dziwic

Opublikowano

szkoda... to jedyny priv serwer jaki mi działa ;]

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

postać:

aktualnie polski metin :P

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

Toysoldier jakie ty glupoty gadasz to mala glowa , wejs po 1 nie porownuj stawiania serwa mmorpg do csa bo ta sa 2 inne bajki , i takie dziecko 13 letnie by sie zesralo a nie postawilo serwa w metina , wiem kolega mial serwa w csa a mialem kumpla co mial serwa mmorpg wiec sie nie odzywaj jak sie nie znasz . myslisz ze oni stawaja serwa miesioc zeby pogral 1 tydzien zal CIE !

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

tak miałeś kumpla a on miał babcie która wymyśliła metina nie?? ty się kurwa uważasz za jakiegoś pana i boga.A używasz słowa ''żal''

widzę ze się nie możesz pogodzić z tym że serva nie ma .Zawijam bo towarzystwo debili źle na mnie wpływa.Wszystko wiesz o tym jak się robi servy nie?? bo przecież ty jesteś jakiś kurwa jebany nad człowiek.

Edit .tak ty jesteś bardzo dorosły wskazuje na ti twój Avatar z jakimś naruto.

Opublikowano

to spadam 15 latki z kompleksami idzcie oglądac naruto ja ma prace.

Edit tak masz racje boże jak ty mnie dobrze znasz.Nie wiem co to manga i anime.Nie wiem tez co to bleach hentai claand death note i tym podobne.Widac jak się znacie na ludziach 15 latni experci.Naaruto najbardziej lubiane przez dzieci bo tam się biją i są moce WoW i pewnie n ajetix oglądacie bo czytac nie umiecie nie?

Opublikowano

znawca sie znalazł.. hmm skoro tyle wiesz pewnie oglądałeś "niby pełnoletni" fanie naruto a teraz skończ. bo żałosny jesteś.

//kubis poczytaj wczesniej co pisali odpowiedzialem kolesiowi który nawiązał do cs'a więc skończ panie Pro we wszystkim

Opublikowano

Serwer nie dziala od 2 w nocy ;]

podobno próbują naprawic bugi ze jak sie logniesz w miescie to sie juz nie zalogujesz i bugi typy bloku w sniach v1/v2 ;] pozdrawiam jutro raczej bedzie dzialac

54585309939136444418.png

Opublikowano
znawca sie znalazł.. hmm skoro tyle wiesz pewnie oglądałeś "niby pełnoletni" fanie naruto a teraz skończ. bo żałosny jesteś.

//kubis poczytaj wczesniej co pisali odpowiedzialem kolesiowi który nawiązał do cs'a więc skończ panie Pro we wszystkim

To Bylo Do Mnie? xD

Ostrzeżenie: (40%) - Przepraszam was...

Gadu-Gadu : 5934095

PoZdrO :}

Opublikowano
lol? wejść nie można bo jest off serva a jak długo niewiemy bo my nie chinole. od nich zależy.

to raczej nie jest chińskie longju tylko niemieckie , ponieważ :

- gm pisze po angielsku

- jest od chuja Niemców

- mało chińczyków (niemcy ich banują , jak widzą [tak jak oni na innych longju])

- myślisz , że chińczycy puścili by tyle dzieci neo na ich serva? ;>

- i dlaczego by chińczycy zrobili taką łatwą rejestracje?

Pomyśl, zastanów się i odpowiedz

BUUUUUUUUUUU
Opublikowano

serv bedzie on dzisiaj o 12-14 zmiany beda takie ze mianowicie chinole dali perły i inne itemy z IS do npc exp +20% drop +10% i podobno wywalenie postaci z -60lvl

NIE MAM SYGNY ALE MOŻESZ POMÓC DAJ - TO MOŻE WSZYSTKO ZMIENIĆ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...