Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje Dla Aplikantow

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy uzytkownicy

W ostatnim czasie pewnie zauwazyliscie iz dzial "CV" zostal wyczyszczony z tematow i zastanawiacie sie dlaczego. Otoz wraz ze stworzeniem tego dzialu naplywa coraz wiecej aplikacji o posade "moderatora" przez ktore wasza Administracja ma urwanie glowy. Duzo z tych aplikacji zostaje stworzone przez osoby ktore chca miec poprostu pomaranczowy napis MODERATOR i niestety musimy kazda aplikacje sprawdzac skurpulatnie i dokladnie.

Mam takze do was osobna prosbe. Prosze o nie wysylanie mi prywatnych wiadomosci tego typu "Prosze o rozpatrzenie mojej aplikacji" lub "Kiedy zostanie zaakceptowana badz odrzucona aplikacja"... Dzial "CV" zostal stworzony by wybierac moderatorow poszczegolnych dzialow owszem lecz nie odrazu badzcie cierpliwi. Wybierzemy modow gdy bedzie taka potrzeba a nic na sile bo jest takie powiedzenie "Gdzie kucharek szesc tam nie ma co jesc". Licze ze przeczytacie ta informacje dla was jak i prosbe i zastosujecie sie do niej.

Pozdrawiam

Administrator: mike 2006

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

update:

Każdy źle otagowany temat będzie bezzwłocznie kasowany. Chcesz zostać moderatorem? To przykładaj się od początku.

Obowiązuje wg. następującego wzroru:

[nazwa działu] Nick użytkownika

Tag: [moderator] nie jest niezbędny, ponieważ rekrutacja polega na wyłonieniu nowych MODERATORÓW, więc dopisek jest zbędny.

Pozdrawiam,

Makin

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...