Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Ostatnio dałem mojemu qumplowi konto mojego buffka 30 lvl . Na emailu był mój sura którym grałem . Niestety , ten idiota grał na Fish bocie a zapomnieliśmy o zmienieniu emailu i dostałem na surke bana . Czy jest możliwość odbanowania sury , gdyż na koncie z surą nie grałem na ŻADNYCH chakach . A i jeżeli na emailu w wiadomości o banie nie pisze jaki gm mnie zbanował co to oznacza?

Opublikowano (edytowane)

No kur*a mać ukradziono mi 12 kont z postaciami 50 lvl + (całe konta lub eq) a GMOWIE gówno se z tego robią . Próbowałem na supporcie odzyskać choć jedno z nich ale ich to jeb*e . GMOWIE nie umieją chyba przyjąć do wiadomości , że niektóre bany nie są z naszej winy . Zastanawiam sie czy nasi popieprzeni admini metinia to boty , ponieważ zero zrozumienia z ich strony!

Edytowane przez peryga12
Opublikowano

Pierdziele , włóczyć się po sondach , a wogóle tamte konta to już przeszłość , ale w to konto włożyłem tyle czasu i serca że aż odechciewa mi sie grać gdy pomyśle że je straciłem .

Opublikowano

jak cie okradli to twoja wina. albo dales komus jakis kolwiek dostep do emaila badz konta i poszlo badz heylogger. gameforge by byla wina jak by im sie do bazy wlamali a nie.

;]

Opublikowano

Jeśli nic nie przyjdzie to zbanowała cię maszyna. Za pewne administracje nic nie obchodzi ze kolega na buffie grał a sura czysta bo jeden email ... Możesz napisac odwołanie lecz wątpie ze to coś da.

Zasady to zasady

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...