Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Moja rozmowa z supportem :)

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahah! :D Aś dojebał z tym supportem :D Taka racja siedzi tam kto siedzi :D Ja na z wrót ,wrót muszę czekać od czwartku do Poniedziałku bo teraz mają chyba wolne ;/

Opublikowano

Support jak i moderatorzy czatów są debilami nie dość że robią gre pod kase typy latają i biją nowych graczy którzy się wkurzają wyżyć się nie mogą bo tylko coś napiszą na chacie to banują wczoraj np typ miał w nicku [CS] nie chciał zmienić nicku ja się spytałem co znaczy cs i dostałem bana za relamowanie :D dajta spokój gdyby nie boty ta gra nie miała by sensu.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@UP Zgadza się. Widziałem już wiele przypadków blokady na chat za byle co albo nawet za nic.

To nie jest prawdziwy support :D I chyba domyślam się kto założył to konto ^^

Uchylisz rąbka tajemnicy? :D. Ciekawi mnie kto lubi żarty ;].

obraz24.png

Opublikowano

GameOverMan Nie mam pewności co do tego więc wolę nie pisać :P

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

Kurwa... Przez takich jak Ty mogą zablokować powielanie pakietów , może i ładnie im pojechałeś, ale powinieneś zachować to dla siebie. Jak napisze im więcej osób o tych pakietach to wezmą się za to na poważnie. Myśl co robisz. -.-

Dobra. Jednak czytają te forum... I już wiecie dlaczego wcześniej pisałem żebyście nie publikowali od razu bugów (szczególnie tych wymyślonych przez siebie)? Wejdzie taki koles , przeczyta i przesle dalej do niemieckiego supportu , naprawią i koniec zabawy.

Rozmowa rzeczywiscie ladna... tylko ze to oni sie nabijali z ciebie a nie odwrotnie. Udawales ze nic o tym nie wiesz, nie wiem po co.

Opublikowano

@UP Daj spokój tak jak już do tego doszedłeś. Oni sprawdzają takie fora jak MPC itp. Myślę, że NoobKillerPL publikując ten bug liczył się z tym, że on długo nie wytrwa. Zresztą wątpię, że zablokują to nie jest takie proste.

obraz24.png

Opublikowano

@UP Daj spokój tak jak już do tego doszedłeś. Oni sprawdzają takie fora jak MPC itp. Myślę, że NoobKillerPL publikując ten bug liczył się z tym, że on długo nie wytrwa. Zresztą wątpię, że zablokują to nie jest takie proste.

Może i nie jest to łatwe ale ich stać na takie rzeczy niestety ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Może i nie jest to łatwe ale ich stać na takie rzeczy niestety ;/

To właśnie wcale nie jest takie proste , to tak jakbyś charlim zbugował i wysłał do kogos 1000 mejli - I niby jak to zablokować ?

Opublikowano

To właśnie wcale nie jest takie proste , to tak jakbyś charlim zbugował i wysłał do kogos 1000 mejli - I niby jak to zablokować ?

Co Ty porównujesz -.-

Przecież już zablokowali sprzedaż wyrzutni rakiet czy najdroższych osłonek , wypłata z klanu też chyba już nie działa. Jak poznają resztę też ją zablokują.

Haha dobre a ten post z Supportu to jedna wielka ScIeMa !! ;p

Nie sądzę. Ten co tutaj na mpc pisał? raczej to prawdziwy supporter, myślał po swojemu, ja bym na to chyba nie wpadł że go spławiał tamtymi głupimi odpowiedziami.

Opublikowano

Co Ty porównujesz -.-

Przecież już zablokowali sprzedaż wyrzutni rakiet czy najdroższych osłonek , wypłata z klanu też chyba już nie działa. Jak poznają resztę też ją zablokują.

To jest sprzedarz , która mogą zablokowac w dowolnym momencie. Tak samo kupowanie moga tez , ale wypłaty z klanu nigdy nie zakażą. A jeśli można tak , to raczej z innymi rzeczami tez tak zostanie. Napewno tez nie zablokują kupowania ammo poza mhh , no bo jak ? :)

Opublikowano

Hmm sprzedaż ammo jakąś zablokowali ;/

To jest rzecz , która dzieje sie na ich serwerach i my nie mamy w to wglądu , wiec moga se tak zrobic.

Ale bugowanie np. ammo już nie bo dzieje się u nas w charlim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...