Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Moja rozmowa z supportem :)

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, niezła rozmowa. :D

Pod koniec nieźle mu dojechałeś.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Wciągająca rozmowa, chętnie czytałbym dalej :D

P.S. Support to pizd*, myślą że są koxami a pewnie nawet kont w DO nie mają hahahah

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP Nikt tu nie spamuje, wypowiadamy się o jego wypowiedzi :D (czyt. piszemy co o tym sądzimy).

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Byłeś w klanie 4V? Pozdrawiam!

Kiedyś tam byłem... Długi czas. ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Nie wiem, czy takie tempaki, bo druga wiadomość została wysłana automatycznie. Wszelkie procedury mają automatyczne, do czasu, kiedy normalnie nie pomaga. Potem włącza się jakiś admin dopiero do rozmowy, co można zauważyć.

Opublikowano

Dobrze, dojebałes im a to się liczy najbardziej mnie rozwalilo "A proszę wyjaśnic w jaki sposób znalazła się tam kwota -108776 uridium. Jak juz Pan wyjaśni to pewnie sam Pan znajdzie powód braku możliwości logowania się." :D myslalem ze jebne xD

zakaz handlu

Opublikowano

Niezłe niezłe, a co do bana, jeśli byś im napisał, w liście opisał że serdecznie żałujesz to powinni tego bana zdjąć, a na maila dostałbyś pouczenie. Zrobiłem tak z kumplem, mieliśmy po kilkadziesiąt miliardów kredek, kredki wyzerowali, amunicję (ponad 100mln x1) zostawili, profesjonalni są :D

Opublikowano

Kiedyś dawałem im kontakt do pewnego Rosjanina który niby odbanowywał konta, kazali mi przedstawić jakieś dowody, bo niby oni nie mogą takiej prowokacji robić, a więc prawdopodobnie po takich forach nie szperają

Opublikowano

Niezłe niezłe, a co do bana, jeśli byś im napisał, w liście opisał że serdecznie żałujesz to powinni tego bana zdjąć, a na maila dostałbyś pouczenie. Zrobiłem tak z kumplem, mieliśmy po kilkadziesiąt miliardów kredek, kredki wyzerowali, amunicję (ponad 100mln x1) zostawili, profesjonalni są :D

Ciekawi mnie tylko jak kupiłeś 100milionów x1, skoro można max ledwo 100k ( 96k? ).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Myślisz, że jak odwiedzają to forum to oddaliby mi konto po zobaczeniu tego tematu? :D

Oj misiu rozczaruję cię bardziej :) niestety w supporcie nie ma ludzi tępych, mieliśmy trochę trochę śmiechu z takiego idioty co usiłował zbugować konto poprzez charles. na dodatek jeszcze pisze z pretensjami do nas :D

Niestety jak widać naszą wszechobecną uprzejmość nie mogliśmy juz w pierwszej wiadomości odpisać "spierdalaj buraku" gdyż niestety nie możemy tego robić :)

Zadziwiało nas że ten gracz jest taki tępy że nie potrafił tego zrozumieć dostając cały czas spławiające go odpowiedzi. Więc powoli trzeba było go doprowadzić do końca co było niezwykle trudne gdyż był wyjątkowym idiotą i nie chciał się łatwo przyznać do błędu. Na szczęście wreszcie się to udało, wzbudzając śmiech kilkunastu ludzi którzy czytali ostatnią odpowiedź.

Ech z wrodzonej grzeczności nawet przedostatnia wiadomość musieliśmy maskować tak aby poszły dwie na raz.

Tak więc kochamy cię misiu i w każdej chwili znowu zerżniemy cię w dupę :)

Pozdrowienia z supportu ;)

Opublikowano

@GameOverMan

Mój nick to MyszczoKamil czy jakoś tak.

Kiedyś (z 2lata) byłem w klanie, cud że do tej pory się utrzymał! :D

Więcej pod PM.

Opublikowano

Oj misiu rozczaruję cię bardziej :) niestety w supporcie nie ma ludzi tępych, mieliśmy trochę trochę śmiechu z takiego idioty co usiłował zbugować konto poprzez charles. na dodatek jeszcze pisze z pretensjami do nas :D

Niestety jak widać naszą wszechobecną uprzejmość nie mogliśmy juz w pierwszej wiadomości odpisać "spierdalaj buraku" gdyż niestety nie możemy tego robić :)

Zadziwiało nas że ten gracz jest taki tępy że nie potrafił tego zrozumieć dostając cały czas spławiające go odpowiedzi. Więc powoli trzeba było go doprowadzić do końca co było niezwykle trudne gdyż był wyjątkowym idiotą i nie chciał się łatwo przyznać do błędu. Na szczęście wreszcie się to udało, wzbudzając śmiech kilkunastu ludzi którzy czytali ostatnią odpowiedź.

Ech z wrodzonej grzeczności nawet przedostatnia wiadomość musieliśmy maskować tak aby poszły dwie na raz.

Tak więc kochamy cię misiu i w każdej chwili znowu zerżniemy cię w dupę :)

Pozdrowienia z supportu ;)

Haha. Nie no widać poniosło support skoro pofatygowali się zakładać na MPC konto specjalnie dla mnie <3 . Co do rżnięcia w dupę. Opanujcie się, jestem zaskoczony uprzejmością supportu. Teraz wyszło na jaw co tak naprawdę tam siedzi. ( Chociaż jakoś wątpię by support wysyłał do mnie pozdrowienia aż na MPCForum ). I love you too :).

@Edit Naprawdę chyba ich zdenerwowałem ^_^ . Najlepszy chyba nie byłem ale cieszę się ze sławy w supporcie jeżeli owa wiadomość jest prawdziwa :D.

@Edit2 Witaj ▒™●GameOverMan●™▒!

( Ohh, oni nadal mnie tam potrzbują <3 )

Potężne kosmiczne zderzenia to codzienność w DarkOrbit. Ale nie tylko materia trafia na materię, także olbrzymie statki kosmiczne wyposażone w broń o dużej sile rażenia spotykają się w bezkresach kosmosu i mierzą swoje siły w bezwzględnych walkach.

Zaloguj się używając tego adresu http://pl.darkorbit.gamehero.com w DarkOrbit Polska 2 i walcz ramię w ramię ze swoimi towarzyszami. Wartościowe lasery z dużą siłą rażenia i wypasiony zastrzyk finansowy sprawią, że Twój powrót na orbitę zostanie zauważony:

2000 uridium

50 euro do Jackpota

1 wartościowy podwajacz bankingu

1 miesiąc korzyści Premium gratis

1 laser LF2

I oto sylwetka Twojego imponującego statku kosmicznego w oddali będzie budzić strach i przerażenie wśród Twoich przeciwników!

Oto Twoje dane dostępowe:

------------------------------

---------------------

Nazwa użytkownika: ▒™●GameOverMan●™▒

Hasło: 64747257*&%(%($&()^%$%

http://pl.darkorbit.gamehero.com

---------------------------------------------------

Do zobaczenia wkrótce, kosmiczny pilocie! Liczymy na Ciebie!

Twoja ekipa Darkorbit

http://pl.darkorbit.gamehero.com

Nie rejestrowałeś się u nas i otrzymałeś tego e-maila przez pomyłkę? Możliwe, że jeden z naszych graczy (zapewne omyłkowo) podał Twój adres e-mail, za co serdecznie przepraszamy. Aby w przyszłości nie otrzymywać od nas maili, kliknij: http://pl.gamehero.com/index.es?action=signoffNewsletter&m=analsupportjebos@gmail.com&n=all

obraz24.png

Opublikowano

To nie jest prawdziwy support :D I chyba domyślam się kto założył to konto ^^

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...