Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uruchomieniem Wr.

szymonx2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z uruchiomieniem Wr. Zrobiłem formata i odrazu po tym zainstalowałem Wr, wszystko się sciągnęło, klikam ok, potem Start, i wyskakuje mi wiadomość : ERROR: Cannot launch child process(code:14001). Widziałem w poradniku czemu tak sie dzieje, ktoś pisał że trzeba wyłączyć Antywirusa, Zrobiłem to i dalej się tak dzieje. Bardzo Proszę o pomoc.

;)
Opublikowano

Trzeba pobrać program AVG i zainstalować, a potem

1. Otwórz sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj )

Credits:

ktoś z google.

@Edit

Się rzucili do odpowiedzi ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jakiego masz windowsa jak 7 spróbuj uruchomić przez administratora, może masz jakieś sterowniki nie zainstalowane ale wątpię.

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

Epean nie mogę nic ściągać bo to nie mój komp. Nie pozwalają mi na zainstalowanie AVG.

KoxPejaKox zrobiłem tak i nic się i dalej tak samo.

IskraRks_ mam Windowsa xp.

;)
Opublikowano (edytowane)

A jakiego instalowales wr z starej insteki czy sciagnoles nowa...??

bo jezeli zainstalowales z starej instaki to nie bedzie ci dzialac bo dodali program XFire

bez ktorego sobie nie pograsz....

no a jezeli zainstalowales z nowej insalki i ci nie dziala to uruchom jako admin tak jak UP powiedzial (o ile masz win 7 lub viste)

a jezeli i to nie pomoze to zrob to co Epean napisal....

@down

No To Sobie Nie Pograsz... :(

Edytowane przez b4rt4z

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Nową ściągnąłem... Mam ten program Xfire. Nie moge zrobić tak jak Epean bo to nie mój komputer i mi nie pozwalają tego ściągnąć. :(

;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...