Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Padanie we wrotach

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam problem i na pbdo bocie i kbocie i na biologu ciągle padam na szybkich alienach (kryski , wiatraki) widzę tylko jak leci bije zakręca i zaraz nie ma pół hp ... Wie ktos może z czym jest to związane? Ping mam 50-65

zakaz handlu

Opublikowano

pedobot sak myślałem że jest naprawde dobry we wrotach a tu 3 razy error-y jakieś.

do tego jak bije mobki to buguje kase dzisiaj 73 mln wydał na rakietyki jakim cudem nie wiem.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

BP chyba jeszcze nie naprawiło zwiększonego zasięgu alienów we wrotach

yyy , chyba chciałeś powiedzieć ze w botach tego nie naprawili. Bo Bug Point zostawia taki zasięg na stałe

Opublikowano

@up Ty weź mnie nie strasz -.- Jeśli to jest na stałe to ja kończę w to grać ... Jak próbowałem zrobić bete to za chuja nie dało rady nawet z petem...

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

@up Ty weź mnie nie strasz -.- Jeśli to jest na stałe to ja kończę w to grać ... Jak próbowałem zrobić bete to za chuja nie dało rady nawet z petem...

Nie straszę cie :) tak już bedzie zawsze

Opublikowano

Oj teraz bedzie problem z beta jak jest zwiekszony zasieg.Inferno kto ci powiedzial ze BP zrobil to na zawsze??? daj linka do storny albo cos bo cos mi sie nieche wiezyc poniewaz yamma jest nie do przejscia w takim razie...

Opublikowano

@up ja moge ci potwierdzic ze jest to na stałe ;). Człowieku , spróbuj wejsc sobie w bete teraz to pogadamy :)

niedawno BP zwiększył zasięg alienów we wrotach to ty zwiększ odległość :D

Bot we wrotach ma odpowiedni radius ustalony w plikach maszynowych - niezależnie od tego jaki ustawisz mu radius do bicia alienow.