Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się połączyć z serverem.

Karasuux3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj około godziny 14 przeglądałem sklepy na metin2SG. Później normalnie się wylogowałem w celu zmienienia ch, ale wyskoczył błąd podczas łączenia z serverem. Nie mogę zalogować sie na żaden server. Nie działają zarówno globale, jak i privy... Ciągle tylko 'błąd podczas łączenia z serverem'.

WolfTeamPL player

Opublikowano

Zapora wyłączona, antywirus wyłączony. Dla pewności reinstalowałem antywirusa, nie pomogło.

WolfTeamPL player

Opublikowano

Uruchamiam jako Administrator, nic nie daje. Nie wiem w czym problem, pierwszy raz spotykam się z czymś takim. :/ Dodam, że używam WindowsXP SP3.

WolfTeamPL player

Opublikowano

Nie moge zalogować się na żaden server... Pisze w pierwszym poście, trudno czytać ze zrozumieniem? :x

WolfTeamPL player

Opublikowano

Żaden server.

Ż

A

D

E

N

.

Pisze w pierwszym poście wyraźnie, co działa, a co nie. -,-

WolfTeamPL player

Opublikowano

@UP - Moge jakoś sprawdzić sam , czy mam zablokowane porty, czy pozostaje mi kontakt z dostawcą internetowym?

EDIT: Rozwiązane-! Dziękuje wszystkim za pomoc, dam po lajku, mimo, że sam doszedłem do rozwiązania. ^^

Temat do zamknięcia.

EDIT2: Jednak proszę o nie zamykanie tematu... Po 5 minutach gry problem znów się pojawia. :s

WolfTeamPL player

Opublikowano

Sądzę że to w zupełności zależne od dostawcy internetu. Co jakiś czas po prostu przeczyszczają sieć, blokując porty wyjściowe tym samym. Spróbuj zadzwonić i zapytać czy przeprowadzane są jakieś prace, w innym wypadku czekaj.

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

@UP - Tak.

@2x UP - Nie jest nic takiego przeprowadzane. :P Pierwszy raz mi się tak dzieje. Poza tym czekać? Tak jest już czwarty dzień.

WolfTeamPL player

Opublikowano

Mam pomysla

Wez kompa monitor glosniki caly internet myszke klawe itp. wywal przez okno zakup nowy sprzet z innego dostawcy internetowego i ciesz sie gra ;p

Opublikowano

Boshe nie chodzi mi o nabijanie postow poprostu chcialem pomóc a mi sie nie udalo to 'jebłem postac' jak to sie mowi...

Bo poprostu chyba nie ma innego wyjscia jak zmienienie internetu.

@Edit

Niechce byc hamski ale za tego raporta to ja się odwdzięcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...