Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd Przy Uruchamianiu !

Adek1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Wam Gdy Nacisnę Game Start To Wyskakuje Mi Błąd Że Mam Coś Zawirusowane Kto Pomoże Daje + Lub - Jak Kto Woli Pliss Pomóżcie !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wyłącz antyvirus'a oraz zaporę systemową. Potem naciśnij Check Files, jest pod Game Start. Jak się załaduje włącz WR.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ja Mam Antywira 24h Wyłączony Ale Check Files Nie Próbowałem ZOBACZĘ !!!!!!!

Zrobiłem Check Files i dalej to samo co mam zrobic pomocy pliss !!!!! instalowalem od nowa z 10 razy

Opublikowano

WarRock ma takiego nieszkodliwego wirusa. Na prawdę, jeżeli chcesz grać w tą grę, to musisz wyłączyć jakoś antywirusa i zrobić reinstala. Oczywiście antywirusa wyłączasz na czas grania w WR.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano (edytowane)

Robie Wszystko i Dalej Nic Ciagle Ten Sam Błąd Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!

Ma Ktoś Nową Instalke Niech Wrzuci na Speedyshare bede wdzieczny pliss !!!!!!!!!!!

Edytowane przez Adek1230
Opublikowano

Inna instalka nic Ci nie da. Wystarczy pomyśleć logicznie.

Skoro wyskakuje Ci komunikat o wykryciu wirusa przy próbie uruchomienia gry to trzeba sobie zadać pytanie:

- Co może wykrywać szkodliwe oprogramowanie?

Odpowiedź nasuwa się sama - antywirus. Przecież gra sama z siebie tego nie zrobi.

To oznacza, że ochrona wciąż jest włączona. Możesz to łatwo sprawdzić włączając Menedżer zadań skrótem CTRL + ALT + DEL.

W liście uruchomionych procesów napewno odszukasz posiadający podobną nazwę jak Twój antywirus.

No, ale trzeba przejść do działania. W tym przypadku wystarczy dodać folder gdzie masz zainstalowany WR do wyjątków.

Gdybyś miał z tym jakieś problemy to wystarczy, że napiszesz nazwę posiadanego programu antywirusowego.

Lub prościej czego nie polecam wyrzucisz go z autostartu i nie będzie się na 100% uruchamiał.

Uruchom >> msconfig >> i odznaczasz haczyk przy odpowiedniej pozycji

Nie polecam jednak tego. Sprawi to, że Twój antywirus zostanie permanentnie wyłączony.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...